Veliköyspor haftayı puansız kapattı

Süper Amatör Lig’de zirveden uzaklaşan Veliköyspor hafta sonunda deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devre öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Veliköyspor ik

14.02.2012 19:32:00 0
Veliköyspor haftayı puansız kapattı

 Veliköyspor Süper Amatör Lig 11.hafta karşılaşmasında Marmaracıkspor’a mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

 

14.00’DE BAŞLADI

 

Süper Amatör Lig’in 11.hafta karşılaşmasında Veliköyspor deplasmanda Marmaracıkspor ile karşı karşıya geldi. Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü saat 14.00’da başlayan karşılaşmayı Murat Aktaş yönetirken yardımcılıklarını Hasan Işık ile Savaş Öncü yaptı. Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip Veliköyspor ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarla galibiyet golünü aradı. Kontra ataklarla etkili olan Marmaracıkspor ise savunmada hata yapmadı.

 

VELİKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Rakip kalede baskını artıran konuk ekip Veliköyspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru her iki ekipte açık futbol sergiledi. Rakip kalede gol için yüklenen Veliköyspor karşılaşmanın 37.dakikasında bulduğu golle öne geçti. Golün ardından Marmaracıkspor beraberlik golünü bulabilmek için büyük bir mücadele sergiledi. Sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu yıkan Marmaracıkspor rakibi karşısında istediği pozisyonları bulmada oldukça zorlandı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Önde olmanın verdiği avantaj ile daha rahat mücadele sergileyen Veliköyspor bir yandan da aradaki farkı açmak için kontra ataklarla Marmaracıkspor kalesine gelmeye çalıştı. İlk devrenin son bölümlerine doğru Marmaracıkspor beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. Kalan dakikalar içerisinde gelişen ataklarda gol sesi çıkmayınca ilk devre Veliköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

EV SAHİBİ EKİP BERABERLİĞİ SAĞLADI

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek farklı üstünlükle tamamlayan Veliköyspor ikinci devrede etkili bir oyun ortaya koyamadı. Rakip kalede beraberlik için yüklenen Marmaracıkspor risk alarak rakip kaleye yüklendi. Rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip Marmaracıkspor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru golü bularak skora denge getirdi. (1-1)Gelen golün ardından karşılaşmada da heyecan arttı.

 

MAĞLUBİYET İLE KAPATTI

 

Oyunda ilk devredeki mücadelesini ortaya koyamayan Veliköyspor kalan dakikalarda kontra ataklarla galibiyet golünü aradı. Beraberlik golünün ardından oyunda hakimiyeti eline tamamen alan Marmaracıkspor ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında bulduğu organize atakta karşılaşmada öne geçti. Arka arkaya gelen gollerle mağlup duruma düşen Veliköyspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Marmaracıkspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10