Hırsızların son kurbanı BBP İlçe Başkanı Demircan oldu

Çerkezköy’de hırsızların son kurbanı Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan oldu. Demircan ailesinin uyuduğu sırada eve giren hırsız yada hırsızlar Turan Demircan’a

Çerkezköy 15.02.2012 19:27:00 0
Hırsızların son kurbanı BBP İlçe Başkanı Demircan oldu

 Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Turan Demircan’ın Tepe Emlak Konutları Küm Evler’deki ikametine hırsız girdi.

 

EVİNE HIRSIZ GİRDİ

 

Ailesi ile birlikte Tepe Emlak Konutları Küm Evler’de yaşayan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, sabah uyandığında büyük bir şok yaşadı. Eve hırsız girdiğini ve balkon camının açık olduğunu fark eden Demircan, dışarıya çıktığında arabasının yerinde olmadığını görünce ikinci bir şok yaşadı. BBP İlçe Başkanı Turan Demircan durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

 

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 

Hırsız ya da hırsızların 34 HN 134 plakalı X5 marka jeep, bir miktar para ve birkaç değerli eşya çaldığını fark eden Turan Demircan, sabah uyandıklarında büyük bir şok yaşadıklarını ve yaşanan olaydan üzüntü duyduklarını söyledi. Evde inceleme yapan polis ekipleri, hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10