63 yaşındaki kadın, esrar satarken yakalandı

Edirne'de sokakta uyuşturucu sattığı iddiasıyla Ocak ayında evinde yapılan aramada 70 gram esrar ele geçirilen ve çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılan 63 yaşındaki Hediye Yeniekinci, yin

Bölgede Gündem 16.02.2012 18:49:00 0
63 yaşındaki kadın, esrar satarken yakalandı

 Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çavuşbey Mahallesi Ağaçpazarı Caddesi'nde hareketlerinden şüphelendikleri A.G. ve K.B.'nin üstünü aradı. Yapılan aramada şüphelilerin üzerinde 1.8 gram toz esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, esrarı daha önce uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan Hediye Yeniekinci'den satın aldıklarını söyledi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Bunun üzerine, Menzilahir Mahallesi'ndeki kadının evine giden polis, Hediye Yeniekinci'nin uyuşturucuları evine 20 metre uzaklıktaki boş arazide sakladığını tespit etti. Narkotik köpeği 'Sıla' ile yapılan aramada, üst üste dizilmiş briketlerin içine saklanmış cips paketi içerisinde defter kağıtlarına sarılmış 26 fişekte toplam 25 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan ve ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Hediye Yeniekinci, 'uyuşturucu madde satmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

BİR AY ÖNCE SERBEST KALMIŞTI

 

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Ocak'ta Menzilahir Mahallesi'nde yalnız başına yaşayan Hediye Yeniekinci'nin uyuşturucu sattığı ihbarını almış ve takibe alınan Yeniekinci'nin, çarşı iznine çıkan erlere ve evine gelen kişilere uyuşturucu sattığı belirlenmişti. Yeniekinci'nin evine mahkeme kararıyla baskın düzenleyen polis ekipleri, ev ve bahçesinde Narkotik köpeği 'Jubo' ile yaptıkları aramada 62 fişekte 70 gram esrar ele geçirmiş ve mahkemeye sevk edilen Yeniekinci, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10