“Her zaman girişimcilerin yanındayız”

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci, 'fikrinize inanın ve kararlılıkla çalışın' dedi

Bölgede Gündem 16.02.2012 19:08:00 0
“Her zaman girişimcilerin yanındayız”

 KOSGEB ve İŞ-KUR Kırklareli Müdürlüğü tarafından Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Kursu"nu ziyaret eden KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci, proje üreten her girişimciye destek olabileceklerini söyledi.

FİKRİNİZE İNANIN
Girişimci insanların yaratıcı kişiler olduğunu belirten Cebeci, kursu bitiren kişilerin iş kurdukları ve proje ürettikleri takdirde kendilerine 27 bin TL hibe, 70 bin TL faizsiz kredi verdiklerini ifade etti. KOSGEB destekleri ile iş kurmanın çok büyük bir avantajları olduğunu söyleyen Özay Cebeci,  "Fikrinize inanın, peşine düşün azim ve kararlılıkla çalışın. Girişimcilik ruhunuzu sürekli geliştirin. Projeler, yenilikler üretin, KOSGEB'e başvurun. KOSGEB her zaman girişimcilerin yanında" dedi. Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel de Kırklareli halkının girişimci ruhuna güvendiğini belirtti. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10