Ulaşım konulu sergi açıldı

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ulaşım’ konulu fotoğraf sergisi İstanbul Doğuş Üniversitesi sergi salonunda düzenlenen kokteyl ile açıldı.

Tekirdağ 16.02.2012 19:14:00 0
Ulaşım konulu sergi açıldı

 Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ulaşım’ konulu fotoğraf sergisi İstanbul Doğuş Üniversitesi sergi salonunda düzenlenen kokteyl ile açıldı.

AÇILIŞ YAPILDI
Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Doğuş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doğu Gözaçan, Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elif Çepni, Türkiye Fotoğraf Federasyonu Başkanı Turgay Bilge, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Erkmen, Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Tekirdağ Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey, Tekirdağ eski Kültür Turizm Müdürü resim sanatçısı Memiş Aslan, Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya ve personeli  ile sanatseverler katıldı.
“GÖREVİMİZ İNSANLARI MUTLU ETMEK”
Açılışta konuşan Doğuş Üniversitesi Rektörü Elif Çepni bu etkinliğin diğer belediyelere de örnek olmasını ve sanatsal faaliyetlerin artmasını temenni etti. Kardeş Belediye Tekirdağ’ın sergi açmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk  de “Bizim görevimiz insanlara daha iyi bir yaşam ortamı hazırlamak. İnsanları mutlu etmek” dedi. Doğu Üniversitesi ve kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç da, tüm müdürlüklerin sanatsal ve kültürel çalışmaların içinde yer aldığını belirterek “Bu sergimiz de onun bir göstergesidir. Ulaşım Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan bir sergidir. Sanatçılarımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz, onlara her zaman destek oluyoruz” dedi. Dalgıç, daha sonra üniversiteyi gezerek rektör Çepni’den bilgi aldı.
21 ŞUBAT’A KADAR AÇIK KALACAK
2010 ve 2011 yıllarında düzenlenen fotoğraf yarışmalarında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan 50 fotoğrafın yer aldığı sergi 21 Şubat’a kadar ziyarete açık kalacak. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10