Türk Hava Kurumu 87 yaşında

Türk Hava Kurumu’nun (THK) 87'nci kuruluş yıldönümü Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında saygı duruşunda bulunan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı

Çerkezköy 16.02.2012 19:15:00 0
Türk Hava Kurumu 87 yaşında

 16 Şubat 1925 tarihinde kurulan Türk Hava Kurumu'nun 87'nci kuruluş yıldönümü dün Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

“ATAMIZIN İLKELERİ IŞIĞINDA HİZMET EDİYORUZ”
Türk Hava Kurumu’nun (THK) 87. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve yöneticiler, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önüne saygı duruşunda bulunduktan sonra Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Çelenk sunumunun ardından açıklama yapan THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, THK’nın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine armağan ettiği en değerli kuruluşlardan biri olduğunu belirterek “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında ülkemize havacılık alanında hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.
“HEYECANIMIZA HEYECAN KATIYORUZ”
Son dönemlerde büyük değişikliklere gidilerek, eğitim, yangın söndürme çalışmaları ve sivil pilot yetiştirilmesi alanlarında THK olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Mustafa Zümbül, “Çağımızın gelişimine göre modern anlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her gün heyecanımıza heyecan katıyoruz. 87. kuruluş yıl dönümünde Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ile yapılan protokolün devamında kurs öğretmenimiz ve öğrencilerimizle, şubemiz bünyesinde ve milli eğitim okullarında çalışmalarımız devam ediyor. THK Çerkezköy Şubesi olarak kuruluş yıldönümümüzü halkımızla bütünleşerek kutladık. 87. kuruluş yıldönümümüzün tüm ülke için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10