Trexta Fevzipaşaspor uyandı 5-2

Tekirdağ 1.Amatör Küme 16.hafta erteleme karşılaşmasında Trexta Fevzipaşaspor ile Kapaklıspor Veliköy Sahası’nda üç puan mücadelesi verdi. Karşılaşmanın ilk devresini rakibi karşısında ma?

17.02.2012 19:56:00 0
Trexta Fevzipaşaspor uyandı 5-2

Tekirdağ 1.Amatör B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Trexta Fevzipaşaspor erteleme maçında Kapaklıspor’u 5-2 mağlup etti.

 

14.30’DA BAŞLADI

 

1.Amatör Küme B Grubu 16.hafta erteleme karşılaşmasında Çerkezköy Trexta Fevzipaşaspor ile Kapaklıspor Veliköy Belediye Stadı’nda karşı karşıya geldi. Saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Metin Yücebaşoğlu yönetirken yardımcılıklarını Anıl Araz ile Emre Zafer Korkut yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında atak bir oyun ortaya koyan Trexta Fevzipaşaspor bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Bulduğu golle rahatlayan Trexta Fevzipaşaspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, Kapaklıspor ise beraberlik için bastırdı.

 

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ

 

Her iki takımında açık bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ataklarını sıklaştıran konuk ekip Kapaklıspor Barış’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada beraberliği yakaladı. Her iki takımında galibiyet için mücadele verdiği karşılaşmanın ilk otuz dakikasında başka gol sesi çıkmadı. Sağlı sollu ataklarla rakibi karşısında kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor geliştirdiği organize atakta galibiyet golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Tolga şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ilk dakikalarında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Trexta Fevzipaşaspor ilk devrenin son dakikalarında beraberlik için etkili ataklar geliştirdi. Savunmada hata yapmayan Kapaklıspor Trexta Fevzipaşaspor’un beraberlik golü için geldiği dakikalarda geliştirdiği üçüncü gol ataklarını cömertçe harcadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

TREXTA FEVZİPAŞASPOR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Trexta Fevzipaşaspor ikinci devreye fırtına gibi başladı. Ataklarını sıklaştıran Trexta Fevzipaşaspor Ümit’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada tekrar beraberliği yakaladı. Beraberliğin ardından kendine özgüveni gelen Trexta Fevzipaşaspor bu devre daha etkin göründü. Kapaklıspor ise ilk devreye nazaran ikinci devre kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Hızlı hücumlarla kanatlardan etkili bir mücadele ortaya koyan Trexta Fevzipaşaspor golcü oyuncusu Remzi’nin ayağından bulduğu golle tekrar öne geçti.

 

FARK AÇILDI

 

Bu golle moral bulan Trexta Fevzipaşaspor müsabakanın kalan dakikalarında dördüncü gol için ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlamasına rağmen ikinci devre Trexta Fevzipaşaspor’un üst üste gelen gollerine engel olamayarak oyun disiplinden kopan Kapaklıspor kalan dakikalarda etkili olamadı. Rakibinin hata üstüne hata yapmasını iyi değerlendiren Trexta Fevzipaşaspor Ümit’in attığı golle skoru 4-2 yaptı. Oyunun son bölümleri ise yine Trexta Fevzipaşaspor’un etkili oyunu ile tamamlandı.

 

GALİBİYET HASRETİNİ DİNDİRDİ 

 

Kapaklıspor ise istediği gibi futbol ortaya koyamadı. Çok iyi organize olan rakibinin açıklarını iyi gören ve ileride çok adamla çoğalan Trexta Fevzipaşaspor beşinci gol için yüklendi. Beşinci gol ise günün başarılı ismi Remzi ile geldi. Son dakikalarda farkı üçe çıkaran Trexta Fevzipaşaspor oyunda tamamen rahatladı. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Trexta Fevzipaşaspor’un 5-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. Uzun süren galibiyet hasretini dindiren Trexta Fevzipaşaspor puanını 20 yaparken, Kapaklıspor ise 30 puanda kaldı.

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10