Galibiyet için yola çıktılar

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor, dün spor salonunda yaptığı son antrenmanın ardından Salihli Belediyespor deplasmanı yolculuğuna çıktı. Yeni transfer Dilek Bataray an

17.02.2012 19:57:00 0
Galibiyet için yola çıktılar

 Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Tayfun Pişiren Salihli deplasmanına çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

 

GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ

 

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı geçen hafta kendi seyircisi önünde çıktığı Arkasspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasında aldığı galibiyet ile üçüncü sıraya yükseldi. Kendi sahasında Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımına 3-0 mağlup olan Salihli Belediyespor ise üçüncü sıradan dördüncü sıraya geriledi. Ligde ilk dördü belirlemek açısından büyük önem taşıyan karşılaşmada yarın temsilcimiz Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Sultanlar ligin ilk yarısında 3-0 mağlup ettikleri Salihli Belediyespor’u ikinci kez yenmeyi başarırsa ilk dört yolunda büyük bir avantaj yakalamış olacak.

 

HAZIRLIKLAR TAMAM

 

Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Tayfun Pişiren antrenman öncesi yapmış olduğu açıklamada, kazanmak zorunda olduğumuz bir maça gidiyoruz diyerek, “Eğer Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını yenersek ilk dört için büyük bir avantaj yakalamış olacağız. Fizik olarak da psikolojik olarak da maça hazırlandık. Maçın önemini ve niye bu noktada olduğumuzu gayet iyi biliyoruz. Taraftarlarımızdan dualarını üstümüzden eksik etmemelerini istiyoruz. İnşallah Çerkezköy’e galibiyet ile döneceğiz” dedi.

 

ANTRENMANLARA BAŞLADI

 

Yaklaşık iki ay önce takıma dahil olan Dilek Bataray’ın, sakatlığı sebebi ile şuana kadar forma giyme şansı bulamadı. Dün itibarı ile antrenmanlara başlayan Dilek Bataray, takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanlarını sürdürdü. Doktorun seyahat izni vermediği için Salihli Belediyespor karşılaşmasına götürülemeyen Bataray, “Henüz tam olarak sakatlığım geçmiş değil. Bu hafta düz koşu ve özel programlı çalışma ile antrenmanlarımı gerçekleştiriyorum. Haftaya takımla beraber antrenmanlara başlayacağım. Takımın bu önemli maçında yanında olamadığımdan dolayı üzgünüm. Doktorumun dediğine göre iki hafta sonra maça çıkabilirim” dedi.

 

BU HAFTAKİ KARŞILAŞMALAR

 

Manisa’da Salihli spor salonunda yarın saat 14.00’da oynanacak karşılaşmayı Baş Hakem A. Kabak, yardımcı hakem M. Çelik ve gözlemci E. C. Sağdıç hakem üçlüsü yönetecek. Temsilcimizi ilgilendiren diğer iki karşılaşma ise bugün saat 13.00’da oynanacak Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı karşılaşması ve yarın saat 16.00’da oynanacak Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile Rota Gazi Gençlik Bayan Voleybol Takımı karşılaşması. Ligdeki son durumda 44 puanla Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı birinci, 41 puanla Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ikinci, 38 puanla Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı üçüncü, 37 puanla Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı dördüncü ve 36 puanla Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı beşinci sırada bulunuyor.

 

Haber / Sedat KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10