“Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”

Çerkezköy Kent Konseyi Şubat ayı olağan toplantısı Ahmet Gayretli başkanlığında yapılırken, toplantıda görüşülen gündem maddeleri karara bağlandı. 10 Mart’ta Kırklareli’de düzen

Çerkezköy 19.02.2012 18:55:00 0
“Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”

 Çerkezköy Kent Konseyi Şubat Ayı Olağan Toplantısı önceki gün saat 15.00’de Belediye Kent Konseyi Odasında gerçekleştirdi.

 

“ZAMANIMIZ YETİŞEMEZ”

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ilk gündem maddesinde, geçen toplantıda alınan kararlar gözden geçirildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yemek düzenlemek istediklerini söyleyen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Düzgünel “1 Mart tarihinde genel kurul yapıp 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün projelerinin onaylanması gerekiyor. Olağan Genel Kurulun Nisan ayında değil Şubat ayında yapılmasını istiyoruz” dedi. Genel Kurul’un Şubat öncesi toplanmasının imkansız olduğunu ifade eden Başkan Gayretli “Bu tarihe kadar zamanımız yetişmez” dedi.  

 

ÇERKEZKÖY’DE YAPILACAK

 

Trakya Kent Konseyleri Birliği toplantısı ile ilgili bilgi veren Ahmet Gayretli Çerkezköy Kent Konseyi olarak dört kişi ile birlik toplantısına katıldıklarını ifade ederek “O toplantıda yürütme kurulu oluşturuldu. Seçimin ardından bütün bölgelerden bir kişi yürütme kuruluna seçildi. 10 Mart’da Kırklareli’de düzenlenecek olan Trakya Kent Konseyleri toplantısının ardından bir sonraki toplantı Çerkezköy’de düzenlenecek. Amacımız Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmektir. Yürütme kurulu olarak bazı çalışmalar yapacağız” dedi.

 

KAYNAŞMA YEMEĞİ DÜZENLENECEK

 

Sosyal faaliyet kapsamında tüm üyelerin katılacağı bir yemek düzenlemek istediklerini ifade eden Gayretli, bunun için bir komisyon oluşturulacağını söyledi. Erol Taşdelen’in tayininden dolayı boşalan Proje Geliştirme Çalışma Grubu Başkanlığı seçiminin de bu hafta içinde yapılması kararlaştırıldı. 

 

ZİYARETLER DÜZENLEYECEKLER

 

Çerkezköy Kent Konseyi olarak Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü ziyaretleri gerçekleştireceklerini belirten Gayretli “Üyelerimizle birlikte kurum ziyaretleri gerçekleştirmek istiyoruz. 22 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’de başlayacak ziyaretlerimizde Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ve devamında ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında kendilerini bilgilendireceğiz” dedi. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10