Kırklarelispor Denizli Belediye’yi Lokman’la vurdu 1-0

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dört haftadır kazanamayan ve küme düşme hattına yaklaşan Kırklarelispor, saha ve seyirci avantajını kullanarak Denizli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti ve puanını 26’

19.02.2012 19:18:00 0
Kırklarelispor Denizli Belediye’yi Lokman’la vurdu 1-0

 Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Bora Aladağ, Evren Tutkun,Murat Orhan hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Kırklarelispor Ali Şan **** Hasan Can **** Hüseyin *** Yunus *** Murat *** (Dk. 80 Recep *) Yavuz **(Dk. 62 Serdar **) Berkan ** (Dk. 79 Osman *) Lokman **** Enis *** Hasan Erdi *** Serkan Sönmez *** ilk onbiri ile başlarken, konuk ekip Denizli Belediyespor: Ahmet ** Şevket *(Dk. 82 Çağrı *) Hasan ** Salim ** Selçuk ** Ekrem * Uğur  * Muharrem * (Dk. 46 Ömer **) Ozan *(Dk. 36 İbrahim **) Eray *

 

Ali Can * kadrosu ile mücadele etti.

 

LOKMAN’IN GOLÜ İLE ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmaya taraftarının müthiş desteği ile başlayan ev sahibi ekip Kırklarelispor ilk dakikalarda Serkan ve Hasan Erdi ile geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kırklarelispor arzuladığı gole karşılaşmanın 17.dakikasında kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Lokman şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Kırklarelispor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kırklarelispor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, golün şokunu üzerinden atan Denizli Belediyespor ise beraberlik için yüklendi.

 

26 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de tek farklı üstünlüğünü sürdüren ve kontrollü oyunla ikinci golü arayan Kırklarelispor ise konuk ekibin yaptığı hücumlarda hata yapmadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kırklarelispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyet ile puanını 26’ya yükselten Kırklarelispor rahat bir nefes aldı.

 

“3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

 

Kırklarelispor Antrenörü Bilgin Erdem Kırklarelispor’un gerçek yerinin burası olmadığını, puan tablosunda üst sıralarda bulunması gereken güce sahip oldukları halde tehlike bölgesinde bulunmalarının sebebinin şanssızlık olduğunu  belirtti.Erdem, konu ile ilgili  yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Güçlü bir takımız. Ancak şanssızlıklar yakamızı bırakmadı. Kaybettiğimiz maçların çoğunu 90. dakikalarda uzatma dakikalarında kaybettik. Kazanacağımız bir çok maçı galip durumdayken 92, 93. dakikalarda yediğimiz gollerle berabere bitirdik. Zirve mücadelesi yapmamız gerekirken tehlikeli bölgelerde yer alıyoruz. Üç hafta kazanacağımız maçları berabere bitirdik. Geçtiğimiz hafta 88. dakikada maç kaybettik. Sahamızda 92. dakikada maç kaybettik. Bu hafta güzel bir oyunla Denizli’yi yenerek 3 puan aldık. Bu maçla şanssızlığımıza son vereceğimize inanıyorum. Kırklarelispor kesinlikle küme düşmeyecektir. Müthiş destekleri ve takımlarına olan inançlarından dolayı 39 geçliğe candan teşekkürler ederim. Onlar bizim sahada 12. oyuncumuz. Desteklerini sürdürsünler, bizde onlara layık olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10