Velimeşe Belediyespor zirveyi bırakmıyor

Süper Amatör Lig’de haftaya lider durumda giren Velimeşe Belediyespor 12.hafta karşılaşmasında Çorluspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstünlü?

20.02.2012 19:30:00 0
Velimeşe Belediyespor zirveyi bırakmıyor
Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya Velimeşe Belediyespor etkili olan taraftı. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen arzuladığı gol ve golleri bulamayan Velimeşe Belediyespor karşısında Çorluspor kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
LİDERLİĞİNİ DEVAM ETTİRDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kaleyi abluka altına almayı başarın Velimeşe Belediyespor geliştirdiği atakta Ulaş ile öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Velimeşe Belediyespor kalan dakikalarda ikinci gol için bastırdı. Oyun disiplininden kopmayan Çorluspor ise geliştirdiği cılız ataklarla etkili olamadı. Son dakikalarda Ulaş’ın şık vuruşu ile farkı ikiye çıkaran Velimeşe Belediyespor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile puanını 32’ye yükselten Velimeşe Belediyespor liderliğini devam ettirirken, Çorluspor ise 17 puanda kaldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10