“Bütçe’nin aslan payı Milli eğitime aktarılıyor”

Bir süre önce Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Halis İşler, kısa bir süre önce kendisini ziyaret eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen’e iade-i ziyarette bu

Tekirdağ 21.02.2012 20:53:00 0
“Bütçe’nin aslan payı Milli eğitime aktarılıyor”
Bir süre önce Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Halis İşler, kısa bir süre önce kendisini ziyaret eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen’e iade-i ziyarette bulundu.
BAŞARI KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ’daki eğitim kalitesinin artırılması için bazı projeler tasarladıklarını belirterek, “Yarınlarımızı teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretim alanında başarı kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Eğitim bir ülkenin bel kemiği gibidir. Eğitime önem veren ülkeler geleceğini garanti altına alır.  Sorumluluk sahamızda çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim kalitesini yükseltmek için projeler geliştirmeye, onları yarınlara daha iyi hazırlamaya çalıyoruz” dedi.
ASLAN PAYI MİLLİ EĞİTİME

İl Başkanı Soner Çizen de, eğitimdeki millilik şuurunun AK Parti iktidarı ile hayata geçtiğini belirtti. Cumhuriyet tarihi boyunca iktidara gelen Hükümetlerin eğitimi hep ikinci planda tuttuğunu belirten Çizen,  “Günümüz Türkiyesi’nde bütçenin aslan payı Milli Eğitim’e aktarılmaktadır. Öğrencilerimiz bedava kitaba kavuşmuş, annelerin babaların üzerlerindeki yük azaltılmıştır. Son dönemlerde eğitim, teknoloji ile paralel bir seyir izlemiştir. Kara tahta kültüründen akıllı sınıflara, tablet bilgisayarlı dönemlere gelinmiştir. Güçlü Türkiye ancak kaliteli eğitimle sağlanabilir. Umuyorum eğitim kalitemiz bundan sonra da artarak sürecektir” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10