Dere Islahı ek yatırım programına alınacak

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Karaağaç Dere Islahı projesi için görüşmelerde bulunmak üzere Edirne DSİ 11. Bölge Müdürü Yunus Algın’ı ziyaret etti. Yücel, dere ıslahÄ?

Çerkezköy 21.02.2012 21:05:00 0
Dere Islahı ek yatırım programına alınacak
Geçtiğimiz günlerde beraberindeki heyetle birlikte Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Karaağaç Dere Islahı projesi için görüşmelerde bulunmak üzere önceki gün de Edirne Devlet Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
DSİ’Yİ ZİYARET ETTİ
Karaağaç Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fevzi Uğurlu ile birlikte Edirne’ye giden Başkan Yücel, Edirne DSİ 11. Bölge Müdürü Yunus Algın ile görüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Yücel, görüşmede Dere ıslahı ile ilgili projeleri teslim ettiklerini ve projenin DSI tarafından Ergene Havzası projesi kapsamında yapılmasını talep ettiklerini belirterek “DSİ tarafından aldığımız cevapta Projelerin DSİ yapım işleri tarafından yerinde incelenerek gerekirse projelerde tadilat yapılarak ek yatırım programına aldırılacağı ve Eylül-Ekim ayları gibi ihalesinin tamamlanacağı belirtildi” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10