Kent Konseyi, ziyaretlerine başladı

Tanışma ziyaretlerine başlayan Çerkezköy Kont Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli ve Yürütme Kurulu Üyeleri, ilk olarak Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’n?

Çerkezköy 22.02.2012 21:36:00 0
Kent Konseyi, ziyaretlerine başladı

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, yürütme kurulu üyeleri ile birlikte dün saat 13.30’da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti.

 

ÇALIŞMALAR İÇİN YARDIM İSTEDİLER

 

Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli ve yürütme kurulu üyeleri, Kent Konseyi çalışmaları hakkında Kadir Yırtar’a bilgiler vererek gerekli görüldüğü durumlarda emniyetin uzman kadrolarından da yardım almak istediklerini söyledi. Vatandaşın polislere bakış açısından eğitime, gençlerin madde bağımlılığından trafik kurallarına kadar birçok konunun konuşulduğu nezaket ziyaretinde Gayretli, emniyetle de ortak proje yapmak istediklerini belirtirken, Kadir Yırtar da “Her zaman yardıma hazırız. Ben Tekirdağ’da da Kent Konseyi ile çalıştım. Sizin bakış açınız bizim için önemlidir. Bizim göremediğimiz şeyleri görebilirsiniz. Elimizden ne geliyorsa yaparız” dedi.

 

BAYHAN’I DA ZİYARET ETTİLER

 

Emniyet Müdürlüğü’ndeki ziyaretin ardından Gayretli ve beraberindekiler, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı ziyaret etti. Konseyin çalışmalarına ilişkin Kaymakam Bayhan’a bilgi veren Gayretli, gerekli durumlarda kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10