Çerkezköyspor Vitraspor’u farklı geçti 5-0

Bölgesel Amatör Lig, 15.hafta erteleme maçında Çerkezköyspor deplasmanda lig sonuncusu Vitraspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköyspor karşılaşmadan 5-0 galip

22.02.2012 21:56:00 0
Çerkezköyspor Vitraspor’u farklı geçti 5-0
Çerkezköyspor erteleme karşılaşmasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Vitraspor’u farklı geçti .
13.30’DA BAŞLAYACAK
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 15.hafta oynaması gerekirken yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Vitraspor-Çerkezköyspor karşılaşması oynandı.
Çarşamba günü Bozüyük Sahası’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetirken, yardımcılıklarını ise Deniz Karadeniz ve Mehmet Koray Ürer yaptı.Çerkezköyspor karşılaşmaya 1-Mehmet(**), 2-Barış(**), 3-Cihan(**), 4-Volkan Erdoğan(**), 5-Mesut(**), 6-Alper(**)( Dk 80 Hakan) , 7-Fırat(***)(Dk 55 Gürkan), 8-Volkan Pullu(***), 9-Mehmet Narin(***), 10-Orçun(****), 11-Oğuz(*)( Dk 10Aykut(***)
OĞUZ HASTANEYE KALDIRILDI
Karşılaşmasının başlaması ile birlikte Çerkezköyspor etkili bir mücadele ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Çerkezköyspor gol için tüm hatları ile yüklendi. Vitraspor ise Çerkezköypor karşısında istediği oyunu sergileyemedi. Karşılaşmanın 10.dakikasında hava topu mücadelesinde Vitraspor kalecisi ile çarpışan Oğuz oyundan çıkarak hastaneye kaldırıldı. Sakatlanan Oğuz’un yerine Aykut oyuna dahil oldu.
ÖNE GEÇTİK
Rakip kalede etkili ataklarını sürdüren Çerkezköyspor arzuladığı gole karşılaşmanın 28.dakikasında kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Narin’in ara pası ile buluşan tecrübeli oyuncu Orçun ceza sahası dışından müthiş bir vuruşla Çerkezköyspor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz ilk golden beş dakika sonra Mehmet Narin ile ikinci golünü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Vitraspor defansının yaptığı hatayı iyi değerlendiren Mehmet Narin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Arka arkaya gelen iki golün ardından ev sahibi ekip Vitraspor oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında orta alanda rahat top yapan ve organize ataklarla rakip kalede üçüncü golü arayan Çerkezköyspor bu amacına 39.dakikada ulaştı. Hızlı toplarla rakip kalede etkili hücumlar gerçekleştiren Çerkezköyspor’da oyuna sonradan dahil olan Aykut Orçun’un şık pası ile rakip defansın arasına iyi sarktı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Aykut düzgün vuruşla topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı.
İLK DEVREYİ DÖRT FARKLI GALİP KAPATTI
Skor avantajını arkasına alan temsilcimiz Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu yıkmaya devam etti. Vitraspor ise savunmasında sık sık hatalar yaptı. Ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor dördüncü golünü karşılaşmanın 42.dakikasında buldu. Sağ kanattan gelişen tehlikeli Çerkezköyspor atağında Fırat topla buluştu. Fırat’ın düzgün vuruşu savunmaya çarparak ağlarla buluştu. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında ev sahibi ekip Vitraspor en az bir gol için mücadele etti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
ÜSTÜNLÜĞÜNÜ DEVAM ETTİRDİ
İlk devreyi dört farklı üstünlükle kapatan Çerkezköyspor ikinci devrenin başlaması ile birlikte ataklarını sürdürmeye devam etti. Vitraspor ise en az bir gol için mücadele ettiği karşılaşmada istediği oyunu temsilcimiz karşısında sergileyemedi. Çerkezköyspor farkı açmak için tüm hatları ile Vitraspor yarı alanına oyunu yıktı. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Çerkezköyspor bir çok net gol pozisyonundan da yararlanamadı.
23 PUANA YÜKSELDİ
Rakibine kolay pozisyon bulma şansı vermeyen Çerkezköyspor beşinci golüne Aykut ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Aykut kendisinin ikinci takımının ise beşinci golünü kaydetti. Karşılaşma boyunca rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor son dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da Çerkezköyspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköyspor aldığı üç puan ile puanını 23’e çıkartırken, Vitraspor ise iki puanda kaldı.
 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10