İnşaattan düşen işçi, son yolculuğuna uğurlandı

Kapaklı’da bir inşattan düşerek ağır yaralanan ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Çorlu’da bir hastaneye sevk edilen Murat Sütlü, yapılan tüm müdahalelere rağmen

Çerkezköy 23.02.2012 21:24:00 0
İnşaattan düşen işçi, son yolculuğuna uğurlandı

Kapaklı’da bir inşattan düşerek ağır yaralanan ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Çorlu’da bir hastaneye sevk edilen Murat Sütlü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Kapaklı’da önceki gün eski belediye binasının arka tarafında inşaatta çalışırken dengesini kaybedip ikinci kattan kafası üstü yere düşen Murat Sütlü olay yerine gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılmış ve burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Çorlu’ya sevk edilmişti. Çorlu’da ameliyata alınan Murat Sütlü, ameliyatta hayatını kaybetti.

 

CENAZE NAMAZI KILINDI 

 

Murat Sütlü’nün cenazesi, dün kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Kapaklı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Dün Kapaklı Mevlana Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat, İrfan Demir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı eski belediye başkan adayları Akın Yılmaz, Mustafa Çetin, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır, Kapaklı’da bulunan dernek başkanları, Murat Sütlü’nün Tokatlı hemşelerileri ile Sütlü ailesinin eş dost ve akrabaları katıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10