Kamyonun altında can verdi

Fevzipaşa Mahallesi Tiril Sokak’ta dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kamyonun altında kalan Nurten Aksoy olay yerinde hayatını kaybederken, kazanın ardından ola

Çerkezköy 23.02.2012 21:31:00 0
Kamyonun altında can verdi

Fevzipaşa Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

 

TEKERLEKLERİN ALTINDA KALDI

 

Tiril Sokak üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Nurten Aksoy, Akkardeşler firmasına ait Hesbü Kızıltaş yönetimindeki 59 UA 257 plakalı kamyonun altında kalarak yaklaşık 10 metre sürüklendi. Kazayı gören Remzi Gemici’nin uyarması üzerine duran araç sürücüsü Kızıltaş, kamyonu geri alarak tekerleklerin arasında sıkışan Nurten Aksoy’un tekerleklerin arasından kurtardıktan sonra olay yerinden kaçtı.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Çerkezköy polisi ve sağlık ekipleri, Nurten Aksoy’un cansız bedeni ile karşılaştı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve Müdür Yardımcısı Murat Tabak da kaza yerine gelerek inceleme yaptı. Kaza yerine gelen ve gördükleri manzara karşısında sinir krizi geçiren Aksoy’un yakınlarını da polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Tekerleklerin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybeden Nurten Aksoy’un cenazesi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İbrahim Can’ın yaptığı incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Aksoy’un cenazesi daha sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

 

SÜRÜCÜ GÖZLATINA ALINDI

 

Kazadan sonra kaçan araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, sürücü Hesbü Kızıltaş’ı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10