Ak koyun, kara koyun belli olacak

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı 19. hafta karşılaşmasında bugün kendi sahasında Kocaeli B.Şehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımını konuk ed

24.02.2012 20:18:00 0
Ak koyun, kara koyun belli olacak

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşısında aldığı mağlubiyetle büyük avantaj kaybeden Sultanlar, bugün Kocaeli B.Şehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımını yenerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Sultanlar bu haftaki sonuçlar sonrasında üst sıralara yükselmeyi başarırsa, haftaya Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı karşısında ölüm kalım mücadelesi verecek.

 

SULTANLAR, KOCAELİ KARŞISINDA GALİBİYET ARAYACAK

 

Geçen hafta Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşısında setlerde 1-0 öne geçen temsilcimiz aşırı stresten dolayı karşılaşmada üstünlüğünü koruyamayıp 3-1 mağlup olmuştu. Ligde üçüncü sıradan beşinci sıraya gerileyen temsilcimiz, geçen hafta kendi sahasında Arkasspor Bayan Voleybol Takımını müthiş bir mücadele ile 3-2 mağlup etmeyi başaran Kocaeli B.Şehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile karşılaşacak. Temsilcimizin ligde ilk dört yolundaki en büyük rakibi olan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ise lider Karşıyaka Bayan Voleybol Takımına konuk olacak. Geçen hafta Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımına deplasmanda 3-2 mağlup olan Karşıyaka Bayan Voleybol Takımının, Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşısında üç puan alması bekleniyor.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşısında alınan mağlubiyetle büyük avantaj kaybeden temsilcimizde moraller yüksek tutulmaya çalışılıyor. Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Tayfun Pişiren, hafta boyunca yaptığı antrenmanlarda takımını hem fizik olarak hem de psikolojik olarak maça hazırlamaya çalıştı. Sultanların, Kocaeli B.Şehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşısına Dilek Bataray haricinde tam kadro çıkacağı düşünülüyor. Takımla antrenmanlara başlayan Dilek Bataray’ın ise Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı karşısında forma giyebileceği öğrenildi. Sultanların dün yaptığı son antrenmanda konuşan antrenör Tayfun Pişiren, “bizim için çok önem taşıyan bir karşılaşma. Artık bütün maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Çerkezköy halkından bu karşılaşmada bizi yalnız bırakmamasını istiyorum” dedi.

 

14.00’DE BAŞLAYACAK

 

Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı arasında Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10