Sitespor ile Çorlu Sanayispor kozlarını paylaşacak

Süper Amatör ligde 13.hafta karşılaşmasında Sitespor deplasmanda Çorlu Sanayispor’a konuk olacak. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Son haftalarda

24.02.2012 20:20:00 0
Sitespor ile Çorlu Sanayispor kozlarını paylaşacak

Sitespor ile Çorlu Sanayispor arasında yarın oynanacak karşılaşma öncesi her iki ekipte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

 

SİTESPOR ÇIKIŞ ARIYOR

 

Süper Amatör Lig 13.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Ligde 13 haftaya iki galibiyet üç beraberlik ve yedi yenilgi ile 9 puanla dokuzuncu sırada giren Sitespor deplasmanda 19 puanla üçüncü sırada bulunan Çorlu Sanayispor’a konuk olacak. Hafta içinde Teknik Direktör Kemal Özmen nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Sitespor son antrenmanı dün yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başladı. Sitespor bir önceki hafta Veliköyspor karşısına çıktı. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Sitespor karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.

 

ÇORLU SANAYİSPOR MAĞLUBİYET İLE KAPATTI

 

Haftaya 19 puanla üçüncü sırada giren Çorlu Sanayispor ise kötü sonuçların ardından zirve yarışından tamamen uzaklaştı. Son hafta karşılaşmasında ise Çorlu Sanayispor deplasmanda Malkaraspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan Çorlu Sanayispor arka arkaya yediği gollerle ilk devreyi iki farklı mağlup kapattı. Karşılaşmanın ikinci devresinde bulduğu golle farkı bire indiren Çorlu Sanayispor kalan dakikalarda istediği beraberlik golünü bulamayarak karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.

 

“PUAN İSTİYORUZ”

 

Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Çorlu Sanayispor deplasmanında puanla dönmek için bütün mücadelelerini ortaya koyacaklarını ifade ederek “ Ligde bu sezon ilk kez yer alıyoruz. Önceki haftalarda iyi mücadele ortaya koyduğumuz karşılaşmalardan puan çıkartamadık. Ligin tamamlanmasına altı hafta var. Çorlu Sanayispor evinde kaybetmemekle birlikte çok zor bir takım. İnşallah bu deplasmandan puan yada puanlarla ayrılarak ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz” diye konuştu.

 

13.00’DE BAŞLAYACAK

 

Çorlu Sanayispor ile Sitespor arasında Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan zorlu karşılaşma General Basri Saran Stadyumunda oynanacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Haftaya 32 puanla lider durumda giren Velimeşe Belediyespor ise evinde son haftaların formda takımı Malkaraspor’u konuk edecek. Velimeşe Sahası’nda oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Zirve takibini sürdüren Tekirdağspor ise evinde Çorluspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Ligde alt sıraları ilgilendiren bir diğer karşılaşmada ise Marmaracıkspor ile Tekirdağ Anadolu Lisesispor karşılaşacak. Her iki takımında üç puan için mücadele edeceği karşılaşma Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda saat 13.00’de başlayacak.

 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10