Sekiz okulda ‘beyaz bayrak’ dalgalanacak

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen Beyaz Bayrak Projesi kapsamında Çerkezköy’den 8 okul beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Çerkezköy 24.02.2012 20:32:00 0
Sekiz okulda ‘beyaz bayrak’ dalgalanacak
Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen, Toplam Kalite Yönetimi (TKY), Beyaz Bayrak, Kentges ve Tekirdağ Okuyor projelerinin ödül töreni Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi’nde geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.
EĞİTİMDE KALİTE BELGESİ
Toplam Kalite Yönetimi (TKY) projesi ile Beyaz Bayrak projesi kapsamında dereceye giren okullar ile Kentges ile Tekirdağ Okuyor projelerinde eserleri ile dereceye giren öğrencilere ödülleri Belediye Başkan Vekili Levent Gündoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen tarafından verildi. Ödül törenine dereceye giren ve ödül alan okulların idarecileri, milli eğitim ve il sağlık müdürlüğü yetkilileri ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
ÇERKEZKÖY’DEN 8 OKUL
Tekirdağ’da toplam 70 okulun Beyaz Bayrak aldığı ödül töreninde Çerkezköy’den de Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi, Kızılpınar Anadolu Lisesi, 75. Yıl İlköğretim Okulu, Özel Çerkezköy Gülerçin İlköğretim Okulu, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Kapaklı Yıldızkent İlköğretim Okulu, Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi ile Kapaklı Anaokulu’na beyaz bayrak verildi. Düzenlenen ödül töreninde Çorlu’dan 19, Hayrabolu’dan 4, Malkara’dan 8, Marmara Ereğlisi’nden 1, Tekirdağ Merkezden 20, Muratlı’dan 4, Saray’dan 3 ve Şarköy’den de 3 okul Beyaz Bayrak aldı.

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10