Vergi Haftası etkinliklerle kutlanacak

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, vergiye gönüllü uyumun sağlanması amacıyla, 1990 yılından bu yana kutlanmakta olan Vergi Haftası’nın 23’üncüsü bu yıl 27 Şubat-4 Ma

Çerkezköy 26.02.2012 21:04:00 0
Vergi Haftası etkinliklerle kutlanacak
Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, vergiye gönüllü uyumun sağlanması amacıyla, 1990 yılından bu yana kutlanmakta olan Vergi Haftası’nın 23’üncüsü bu yıl 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
KONFERANS VE YARIŞMALAR DÜZENLENECEK
Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek etkinlikler kapsamında, Vergi Haftasında çocuk ve gençlere yönelik Vergi Dairesi ve Gelir İdaresinin tanıtımına esas olmak üzere; Tekirdağ Ticaret Meslek Lisesi, Tekirdağ Anadolu Lisesi, 50.Yıl İlköğretim Okulu ve Süleymanpaşa İlköğretim okulunda konferanslar verilecek. Ayrıca vergi bilincinin oluşturulması amacıyla ilköğretim 6-7-8’inci sınıflar arası 10/11 Mart tarihlerinde Merkez Ebru Nayim Fen Lisesi’nde kızlar ve erkekler kategorisinde ödüllü Masa Tenisi Turnuvası ile tüm ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için vergi konulu Slogan ve Afiş yarışması düzenlenecek. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de çeşitli ödüller verilecek.
VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL
Vergi Haftası programı kapsamında 2010 yılında Tekirdağ’da en yüksek vergi ödeyen 5 gelir vergisi ve 5 kurumlar vergisi mükellefine yönelik 2 Mart’ta Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni düzenlenecek. Vergi Dairesi personeline yönelik de 7 Mart’ta Namık Kemal Üniversitesinde Yrd.Doç.Dr.Çiğdem Vatansever tarafından ‘Kişisel Gelişim Semineri’ verilecek. Ayrıca Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından, hafta boyunca il merkezi ve ilçelerdeki çeşitli mükellef grupları ile Meslek odaları ziyaret edilecek.

Haber / Tuncay AKTAŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10