“Geçmişe takılı kalmayacağız”

Çerkezköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, meclis başkanları ve çalışma grubu başkanları dün saat 10.00’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 26.02.2012 21:08:00 0
“Geçmişe takılı kalmayacağız”
Çerkezköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, meclis başkanları ve çalışma grubu başkanları dün saat 10.00’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER
Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Yürütme Kurulu Üyeleri Yücel Başaran, Kenan Tatlı, Emine Demir, Sakine Arslan, meclis başkanları Aynur Düzgünel, Şenol Sinan Ekinci, Murat Akay, Necmi Akman, Emine Yasavul ve Özgün Geyiktepe katıldı. Kahvaltının ardında Kent Konseyi tarafından düzenlenecek yemek konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 29 Şubat Çarşamba günü tüm üyelerin katılımı ile düzenlenmesi planlanan birlik ve beraberlik yemeği ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, o tarihte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem Ankara’da olacağından dolayı yemeğin bir sonraki hafta düzenlenmesini önerdi. Gayretli’nin bu önerisini, toplantıya katılan koordinasyon kurulu üyeleri tarafından da kabul edildi.
İSTİFALARI DEĞERLENDİRDİ
Birlik ve beraberlik amacıyla bu kahvaltıyı organize ettiklerini belirten Gayretli, basın mensuplarının sorusu üzerine, son zamanda Yürütme Kurulu’nda yaşanan iki istifayı da değerlendirdi. Geçmişe takılı kalmadıklarını belirten Başkan Ahmet Gayretli “İstifa etmeleri kendi tercihleridir, saygı duyuyorum. Toplantıda, toplu olmanın, birlikte hareket etmenin gereği olarak bir hatırlatma yaptım. Belki mizaç olarak sert ifade etmiş olabilirim. Ama öleceğim aklıma gelirdi de böyle bir şey aklıma gelmezdi” dedi. Toplu hareket ederken, herkesin bazı kurallara uyması gerektiğini ifade eden Gayretli, “Bu olay benden kaynaklandığı için üzgünüm. Ama biz geçmişe takılı kalmayacağız” diye konuştu.
“BU İŞİ KENDİM İÇİN YAPMIYORUM”
Bu görevi kendisi için değil, yaşadığı çevreye katkı sağlamak için yaptığını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, “Anlaşamadığımız insanlar illa ki olacaktır. Ama burada ne için toplandığımızı, bu işi en iyi şekilde nasıl yapacağımızı unutmamalıyız” dedi. Gayretli, Kent Konseyi’nin yönergesi ve çalışmaları ile ilgili de bilgiler verdi.
Haber / Cem BÜLBÜL

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10