Veliköyspor son dakikada üç puandan oldu

Süper Amatör Lig on üçüncü hafta oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Temsilcimiz Veliköyspor kendi sahasında Şarköyspor’u konuk etti. Pazar günü Veliköy sahasında oynanan karşılaşmada te

27.02.2012 18:51:00 0
Veliköyspor son dakikada üç puandan oldu
Geçen hafta Sitespor karşısında aldığı galibiyetle dördüncü sıraya yükselen Veliköyspor, Şarköyspor karşısında uzatmaların son dakikasında yediği golle üç puanı son anda kaybetti. Gelen son dakika golüyle temsilcimiz Veliköyspor karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldı.
EV SAHİBİ EKİP ETKİLİ BAŞLADI
Süper Amatör Lig 13. hafta karşılaşmasında ligde orta sıralarda bulunan Veliköyspor kendi sahsında düşme hattında olan Şarköyspor’u konuk etti. Saat 13.00’da oynanan karşılaşma Veliköyspor’un başlama vuruşu ile başladı. Saha avantajını iyi değerlendiren Veliköyspor karşılaşmanın ilk dakikalarında oyun hakimiyetini eline almayı bildi. Konuk ekip Şarköyspor ise kontrollü bir oyun sergilemeye çalıştı. Karşılaşmanın 12. dakikasında gelişen Veliköyspor atağında Şarköyspor defansı tehlikeyi büyümeden uzaklaştırdı. sağ kanattan topla buluşan Musa rakibinden sıyrılarak pasını Gökhan’a attı. Gökhan ceza sahasının içine sokuldu kaleciyle karşı karşıya kalacakken defans oyuncusu Gökhan’a geçit vermedi ve tehlikeyi uzaklaştırdı. Bu ataktan iki dakika sonra Şarköyspor kontra atakla etkili olmaya çalıştı. Defansın arkasına atılan topa kaleci açılarak müdahale edince konuk ekip bu ataktan yararlanamadı.
VELİKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın 35. dakikasında Veliköyspor ataklarının sonucunu almayı başardı. 35. dakikada gelişen ev sahibi ekip Veliköyspor atağında defansa çarpan top kornere çıktı. Köşe vuruşunu kullanmak üzere Onur topun başına geçti. Onur’un ortasında topun gelişine düzgün bir plase vuruş yapan Selami topu ağlarla buluşturmayı başardı. Selami ile gelen golle birlikte Veliköyspor, Şarköyspor karşısında 1-0 öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz Veliköyspor ilk yarının kalan dakikalarında kontrollü oyun oynamaya başladı. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın hakemi ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.
90+4’TE BERABERLİK GOLÜ GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Şarköyspor başladı. 35. dakikada yediği golle karşılaşmanın ikinci yarısına 1-0 geride başlayan konuk ekip beraberlik için rakip kaleyi yoklamaya başladı. Saha avantajını iyi kullanan Veliköyspor ise rakibinin ataklarını bastırıp skor avantajını korumaya çalıştı. Karşılaşmanın bu dakikalarında her iki takımda açık bir futbol oynayarak karşılıklı ataklar gerçekleştirmeye başladı. Ligde düşme hattında olan Şarköyspor hiç değilse bir puan için bütün gücüyle rakip kaleye yüklenmeye başladı. Veliköyspor farkı ikiye çıkartarak rahatlama peşindeydi. Karşılaşmada 90+4 oynanırken konuk ekip Şarköyspor beraberlik golünü buldu. Veliköyspor ise son dakikalarda yediği gollere bir yenisini daha ekledi. Veliköyspor’un son dakikalardaki gol yeme alışkanlığı devam etti. 90+4’de gelen golle birlikte karşılaşma 1-1’lik beraberlik ile bitti. 

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10