F.Karagümrükspor farkı açıyor

Bölgesel Amatör Lig, 12. Grupta şampiyonluk için diğer İstanbul takımları Silivrispor ve Sultanbeyli Belediyespor çekişen ve haftaya en yakın rakibinden 4 puan önde giren Fatih temsilcisi Karagümrük, Ligde 17 puan

27.02.2012 18:54:00 0
F.Karagümrükspor farkı açıyor

 Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta temsilcimiz Çerkezköyspor’un bay geçtiği haftada lider F.Karagümrükspor evinde Beşyüzevlerspor ile karşı karşıya geldi.

 VEFA SAHASI’NDA OYNANDI
Pazar günü Vefa Sahası’nda oynanan karşılaşmayı İzzet Balaban, Devbet Gök ve Özgür Sarı hakem üçlüsü yönetirken,ev sahibi ekip F.Karagümrükspor karşılaşmaya  Ahmet Murat, Erkan, Alperen Hamza, Turgay, Hakan, Umut, Mustafa (Bilal), Sinan (Hayrullah), Abdullah (Oğuzhan), Turgut, Eray kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Beşyüzevlerspor ise Cem, Erdal, Hakan Gül, Edip, Murat Uslu, Hakan Koç (Süleyman), Murat Çakal, Güner, Gökhan (Hasan), Cüneyt, Engin (Ozan) kadrosu ile çıktı.
KARAGÜMRÜK ETKİLİ BAŞLADI
Müsabakaya daha iyi başlayan ev sahibi Karagümrük, 8. Dakikada Mustafa Kurtay ile net bir gol fırsatından faydalanamadı. Bu dakikada Eray’ın soldan yaptığı ortada, kendisini bir anda kaleci Cem ile karşı, karşıya bulan Mustafa, oldukça başarısız bir kafa vuruşu yaptı ve topu Cem’in sağından dışarı gönderdi.12. dakikada Beşyüzevler’in kullandığı kornerde savunmadan gelen Murat Uslu’nun kafa vuruşu kaleci Ahmet Murat çeldi, dönen topu savunma uzaklaştırdı. 18. dakikada Beşyüzevler’in atağında kaptan Güner Şen, mükemmel bir ara pası ile Zara Ekinli’den transferleri Cüneyt’i, Karagümrük kalecisi ile karşı, karşıya bıraktı. Tecrübeli kaleci Ahmet Murat Pekiçli, bu pozisyonda gole izin vermedi.32. dakikada Beşyüzevlerspor’un  forvet oyuncusu Cüneyt Çarbuğa, Karagümrük ceza alanına soldan girdi, kale alanının solundan yaptığı vuruş, kaleye paralel olarak gidince misafir takım bir golden daha oldu.34. dakikada F.Karagümrük takımının maestrosu Turgut Gönültaş, ceza alanı dışından çok sert vurdu ancak Cem topu kornere çeldi.
KARAGÜMRÜKSPOR ÖNE GEÇTİ
40. dakikada ev sahibi ekip F. Karagümrük bir penaltı kazandı. Sol taraftan rakip ceza alanı giren Turgut Gönültaş, Edip Muratoğlu’nun müdahalesi ile yerde kaldı. Antalya Bölgesi Hakemi, esas mesleği öğretmenlik olan İzzet Balaban, çok yakın olduğu bu pozisyonda penaltı kararı verdi. Atışı kullanmak için topun başına Abdullah Koparan geçti. Ancak atıştan Abdullah’ın vuruşunu kaleci Cem kurtardı.  Yaklaşık 4 dakika duran oyun korner atışı ile başlamak üzere iken Karagümrüklü Hakan Fırıloğlu ile Beşyüzevler’li Süleyman, bir itiş kakış yaşadılar ve ev sahibi takımın futbolcusu Hakan Fırıloğlu yerde kaldı. Hakem İzzet Balaban, bu pozisyon esnasında Süleyman’ı rakibinin çenesine vurduğu iddiası ile oyundan ihraç etti. Oyun başladığında sol taraftan Eray’ın ortasına ön direkte kafayı vuran Turgay, Karagümrük’ü öne geçiren golü attı,
1-0 SONA ERDİ
Müsabakanın ikinci devresinde iki tarafında karşılıklı atakları vardı. Beşyüzevlerspor, 10 kişi kalmasına rağmen rakibine karşı ikinci 45 dakikalık bölümde başa baş bir mücadele sergiledi. F.Karagümrük ise Bilal’in oyuna girmesi ile sağ taraftan birkaç pozisyona girdi ancak bunlardan sonuç alamadı ve zorlu müsabaka ev sahibi Karagümrük’ün 1-0’lık galibiyeti ile tamamlandı.

0282 726 91 91
0282 747 65 10