AK Parti heyeti ziyaretleri sürdürüyor

Tanışma ziyaretlerini sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi dün de Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf

Çerkezköy 27.02.2012 19:10:00 0
AK Parti heyeti ziyaretleri sürdürüyor

4. Olağan genel kurul sonrası AK Parti Çerkezköy ilçe başkanlığına seçilen Alaettin Demirbağ, yeni yönetimi ile birlikte tanışma ziyaretlerini sürdürüyor.

 

MUZAFFER YAZTEPE’Yİ ZİYARET ETTİLER

 

Alaettin Demirbağ, beraberindeki partililerle birlikte dün saat 10.30’da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti. Demirbağ, yeni yönetimle birlikte Çerkezköy’ün sorunlarını dinlemek için kamu kurumlarını ziyaret ettiklerini belirtti. 

 

HÜKÜMETİN 6 KATRİLYON DESTEK

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe çalışmalarla ilgili bilgi vererek “2011 yılında üyelere çok fazla kredi kullandırdık. Hükümetin 6 katrilyon gibi bir desteği var. Finansman yönünden sıkıntımız yok. Sakıncası olmayan şartlara uygun herkese kefilli ipotekli kredi kullandırıyoruz” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Demirbağ ve beraberindekiler, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ziyaret edildi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı da ziyaret etti. Demirbağ’ın “sizin üyeleriniz Tekirdağ’a gitmeden SSK işlemlerini Çerkezköy’de yapma imkanı bulabilir mi” sorusunu yanıtlayan Bozdağ “Üyelerin Tekirdağ’a gitmeden kayıt olma şansı yok. Sicil almak için ya noterden birisine vekalet verecek ya da oraya giderek işlemini gerçekleştirecek. En iyi ihtimal Tekirdağ Odalar Birliği Tekirdağ’dan bir kişi görevlendirerek haftanın bir günü o işlemleri Çerkezköy’de yapabilir. Tekirdağ Odalar Birliği bunu da zamanla yapabilir” dedi. SON DURAK ŞOFÖRLER ODASI OLDU

 

Ak Partili heyet son olarak da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Vahdettin Sargın ve Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan’ı ziyaret etti. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odasının zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Demirbağ, Başkan Yaşar Kuş’un cezaevine girmesinden üzüntü duyduklarını belirtti.

 

“KAÇAK SERVİSLERİ İHBAR ETSİNLER”

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak 1350 üyeye ulaştıklarını ifade eden Başkan Vekili Sargın “Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kaçak servisçiliğe karşı iki zabıta aracını bizlere tahsis etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. Kaçakçılığa karşı vatandaşların ihmalci olduğunu ifade eden Demirbağ ise “Vatandaşlarımızın kaçak plaka ile servisçilik yapanları ihbar etmesi gerekiyor. Şüpheleniyorlarsa bile arayıp sorgulatsınlar. Ama bulaşmayalım başımızı belaya sokarız diyerek daha büyük suç işliyorlar” diye konuştu. 

 

“UYGUNSUZ PARKLAR İÇİN AKREP ÇEKİCİ ALMAK İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ile protokol yapıp Akrep çekici almak istediklerini belirten Başkan Vekili Sargın, “Şehir içinde uygunsuz park yapan araçlar için çekici almak istiyoruz. Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ile protokolü yaptıktan sonra sizlerle de bu konuyu konuşmak istiyoruz. Tekirdağ’da uygulanan bu yöntemle uygunsuz park yapan araçları çekici vasıtasıyla kaldırıp otoparka çekebiliriz. Bundan sonra yapacağımız protokolün ardından hareket edeceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10