Bir kere yendik, bir kez daha yeneriz

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Tayfun Pişiren, hafta sonu oynanan karşılaşmalar sonrasında avantajın tekrar ele alınmasının ardın

28.02.2012 19:12:00 0
Bir kere yendik, bir kez daha yeneriz
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Tayfun Pişiren Karşıyaka karşılaşması öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi.
‘KOLAY MAÇI ZOR KAZANDIK’
Güneşler Otelde önceki gün saat 17.00’da Çerkezköyspor antrenörü Tayfun Pişiren basın açıklaması yaptı. Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımına deplasmanda yenilerek avantajı kaybettikleri için Kocaeli B.Şehir Belediye Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı karşısında rahat oyun oynayamadıklarını ifade eden antrenör Pişiren, “Aklımız Salihli Belediyespor ile Karşıyakaspor arasında oynanacak maçtaydı. Resmen kriz yönetimi yaptık. Oyuncularımız karşılaşmayı kazandılar ve Pazar gününü bekleme hakkını elde ettiler. Nitekim Pazar günü oynanan karşılaşmada Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı, Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını 3-0 yenerek avantajın tekrar elimize geçmesini sağladılar ve biz bu avantajı değerlendirmek istiyoruz” dedi.
‘BU GURUPTA BÜTÜN TAKIMLAR GÜÇLÜ’
Haftalar önce gruplara çıkmak için 49 artı averajın yeterli olabileceğini diyen Pişiren, “Geldiğimiz noktada bir puan sapma olmuş. 50 puan artı averajla guruplara gidebiliriz. Yıllardır A Grubunda hiç böyle bir şey gerçekleşmemişti. Sezon başında da söylemiştik. Bu grubun bütün takımları güçlü. İlk yedi takımın birbiriyle oynadığı müsabakalara baktığımızda bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Örneğin Karşıyaka bize yenildi, Çanakkale’ye yenildi, Sarıyer’e yenildi, Türkiye kupasında Salihli’ye yenildi. Yani lider bile çok mağlubiyet aldı bu gurupta. Sarıyer transferden sonra çok güçlendi. İkinci yarının en başarılı takımı konumunda gözüküyorlar. İlk yarıda bizim yaptığımız gibi bütün dertleri kazanmak. Çanakkale’de Karşıyaka’yı yenerek gücünü gösterdi. Ama onlarında, bizimde, Salihli’nin de mağlubiyetleri çok fazla” dedi.
‘19 HAFTADIR LİDER OLAN TAKIMLA OYNAYACAĞIZ’
Genel olarak haftanın bütün karşılaşmalarının beklenildiği gibi geçtiğini söyleyen Pişiren, “Bu haftaki karşılaşmalarda ilk beşteki bütün takımlar bizim gibi zorlanmışlar setleri alırken. Bu haftaki karşılaşmanın önemi büyük olduğundan dolayı televizyondan  naklen yayın yapılacaktır. Ekranları başında bizi izleyecek olan taraftarımızdan dualarını eksik etmemelerini istiyorum. 19 haftadır lider olan Karşıyaka ile oynayacağız. Karşıyaka rövanşı almak için oynayacak biz ise guruptan çıkmak için oynayacağız” dedi. İlk yarıda üç, ikinci yarıda üç olmak üzere altı mağlubiyet aldıklarını belirten Pişiren, “Fikstür gereği arzu ettiğimiz zorlu maçları ikinci devre dışarıda oynamak zorunda kaldık. Hedeflediğimiz 49 puan artı averajı yakalamış değiliz. Ama Karşıyaka karşısında galibiyet ile ayrılırsak hedeflediğimiz noktayı yakalayacağımızdan eminim” dedi.
DİLEK  BATARAY OYNAYABİLİR
Karşıyaka deplasmanında muhtemelen on kişi olarak gidileceğini belirten Pişiren, “Kendisi ile görüşmedim ama sanıyorum bu hafta Dilek Bataray’da bizimle gelecek. Doktorun verdiği tedavi doğrultusunda antrenmanlarını yapıyor. Aynı zamanda halter çalışmalarına da başladı. Perşembe günü doktor kontrolüne gidecek. Oradan gelecek cevap doğrultusunda Karşıyaka maçında kendisine görev verilebilir” dedi. Pazartesi gününden itibaren Karşıyaka maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Pişiren, “bugün sabah akşam, Perşembe ve Cuma günü tek antrenman yapacağız. Cumartesi günüde İzmir’de antrenman yaparak Pazar günü maça çıkacağız” dedi. Karşıyaka maçına oyuncuların hırsı çıkacağını belirten Pişiren, “Hırsın takıma zarar vermemesi için de elimizden geleni yapacağız. Birinci Lig umutlarımız İzmir’de yıkılmıştı. Bu sefer buna izin vermeyeceğiz inşallah” dedi.

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10