İki kulvarda liderlerle yarışacağız

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında Voleybol ve Futbol’daki son durumu değerlendirdi. Korkmaz, her iki kulvarda da bu hafta ‘dananın kuyruğu kopacak’ dedi.

28.02.2012 19:15:00 0
İki kulvarda liderlerle yarışacağız
Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, kulüp binasında dün saat 10.30’da basın açıklaması yaptı.
‘SİLİVRİSPOR MAĞLUBİYETİ HAZMEDEMEDİ’
Hafta içi oynanan karşılaşmalardan, erteleme maçlarından ve geçen hafta şehir dışında olduğundan dolayı iki haftadır toplantı gerçekleştiremediğini ifade eden Korkmaz “Silivrispor karşısında iyi bir galibiyet aldık. Hava ve saha şartlarına bakmadan büyük bir mücadele ile karşılaşmayı kazandık. Tabi maçtan sonra çıkan olaylar hepimizi üzdü. Ama Silivrispor’un mağlubiyeti hazmedememesi gerçekten üzüntü verici. Sonuçta bizde onlara orda 5-0 yenildik sesimiz çıkmadan çıktık geldik. Futbolda yenmekte var yenilmekte, bundan dolayı Silivrispor kulübünü ve yöneticileri kınıyorum” dedi.
‘ÇOK ÖNEMLİ PUAN KAYBETTİK’
Silivrispor karşılaşmasından sonra Voleybol takımı ile Salihli Belediyespor deplasmanına gittiğini ve bu yüzden Beşyüzevler karşılaşmasında olamadığını hatırlatan Korkmaz, “Yönetici arkadaşlardan aldığım bilgiye göre Beşyüzevlerspor karşılaşmasında takım olarak çok kötü oynamışız. Sanki Silivrispor maçındaki Çerkezköyspor gitmiş, başka bir Çerkezköyspor gelmiş. Bunun sebebi Silivrispor karşısında alınan galibiyetin rahatlığımıdır bilmiyorum ama bizim için çok önemli olan maçı kaybettik” dedi. Öte yandan rakiplerinde birer birer puan kaybetmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirten Korkmaz, “Hala üst sıralardaki şansımız devam ediyor. Daha sonra erteleme maçımız olan Vitraspor ile oynadık. Vitraspor’un durumunu herkes biliyor. Düşmeyi garantilemiş bir takım. Bizde 5-0 rahat bir şekilde yenerek averajımızı düzelttik” dedi. ikinci sırada bulunan Silivrispor ile aradaki puan farkının beş olduğunu belirten Korkmaz, “Silivrispor’un bir maç fazlası var. Bizimde bay geçeceğimiz hafta var. Yani aradaki puan farkımız iki oluyor. Bu hafta ligde kaderimizi belirleyecek çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Karagümrükspor gerçekten güzel bir havaya girmiş bir takım. Bu hafta Beşyüzevlerspor ile oynadıkları maçtaydım. Bunu gördüm ve guruplara girmeyi garantilemiş bir takım. İyi kötü guruptan birinci olarak çıkacaklarını düşünüyorum. Bizde bu hafta Karagümrükspor’u yenerek bu guruptan finallere gitmeyi hedefliyoruz” dedi.
‘ÇAMURUN İÇİNDE OYNUYORUZ’
Herhangi bir sakat oyuncu olmadığını belirten Korkmaz, “Pazartesi günü itibarı ile Karagümrükspor karşılaşması için takım çalışmalara başladı. Karagümrükspor buraya taraftarı ile gelecektir. Bizde taraftarımızdan bu karşılaşmada bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Artık son beş maç kaldı. Hedefe ulaşmak için herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi. Karagümrükspor maçını galibiyetle kapatıp, bir sonraki hafta Akyazıspor deplasmanına moralle gitmeyi hedeflediklerini ifade eden Korkmaz, “Son beş maçta on beş puan alarak üçüncü lig yolumuza emin adımlarla gitmeyi hedefliyoruz. Gerçekten çok zor şartlarda çalışıyoruz. Görüyorsunuz Silivrispor maçında nasıl bir sahada oynadık. Çamurun batağın içinde top oynuyoruz. Ayrıca idman yapmak için hiçbir yerimiz yok. Çerkezköyspor kulübü olarak Kızılpınar ve Veliköy belediyelerinden sahalarını kullanmak için izin almak bizim için utanç verici. Stat için belediye yetkilileri ile sürekli görüşüyoruz. Stat projesinin tamamlandığını Spor İl Müdürlüğü’ne verildiğini ve bu yıl içerisinde çalışmaların başlanacağını söylediler. İnşallah biran önce stat düzelir ve bizde daha iyi imkanlarda çalışmalarımızı sürdürürüz” dedi.
‘KARŞIYAKA DEPLASMANINA GİDECEĞİZ’
Voleybol Takımını Salihli Belediyespor deplasmanında izlemeye gittiğini belirten Korkmaz, “Sarıyer maçındaki aynı durumu yaşadık olaylar hariç. Karşılaşmanın ilk setini 25-16 gibi büyük farkla kazanınca maçı 3-0 kazanırız dedik. Nitekim rakipte kendi aralarında öyle konuşuyordu. İkinci sette ne olduysa takım oyundan düştü birden. Ondan sonrada karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldık” dedi. Salihli Belediyespor’un çok büyük seyirci kapasitesi ve etkisi olduğunu belirten Korkmaz, “bu maçı kazansaydık büyük ölçüde ilk dördü garantilemiş olacaktık. Ne yazık ki olmadı. Salihli Belediyespor mağlubiyetini bu hafta Kocaeli’yi yenerek ve Salihlinin puan kaybetmesi sonucu tekrar avantajı yakalayarak unuttuk. Bu hafta bizim için çok önemli olan Karşıyaka deplasmanına gideceğiz. İlk maçta onları 3-1 yenmiştik burada. Bu maç bizim için olmak ya da olmamak anlamını taşıyor” dedi.
‘BU HAFTA DÜĞÜM KOPACAK’
Aroma Bayanlar 2. Lig A Gurubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımının son üç maçının kaldığını hatırlatan Korkmaz, “Bu maçı alamazsak maalesef guruplara gitmemiz matematikselde olmasa hayal olacak. Takımın Karşıyaka’yı yenecek gücünün olduğunu biliyor ve güveniyoruz. Karşıyaka maçından iyi bir galibiyet ile ayrılarak hedefimiz olan guruplara ve oradan da birinci lige çıkmayı arzuluyoruz” dedi. Genel olarak Futbol ve Voleybolda çok iyi bir takım kurduklarını belirten Korkmaz, “bunu halkın, taraftarın ve sizin takdirinize bırakıyoruz. İki kulvarda da şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak herkesin başaracağı bir şey değildir. Biz elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza inanıyoruz. Yönetim olarak her iki teknik ekibinde hiçbir isteğini geri çevirmedik. İstedikleri oyuncuları aldık. Gerek Futbolda gerek Voleybolda çok üst düzeyde bir takım kurduk. Tabi bu bir yarıştır. Kaybetmekte var kazanmakta. Ligin sonunda inşallah kazanan taraf biz oluruz. Bu hafta iki kulvarda da liderlerle yarışacağız. İki kulvarda da bu hafta düğüm kopacak” dedi.

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10