Cezaevinden kaçtı, MOBESE’den kaçamadı

Ankara'dan çaldıkları otomobille Çorlu’da MOBESE kameralarına yakalanan 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerden Suat P.'nin, 2 ay önce Bursa Cezaevi'nden firar ettiği ve 98 suç kaydının o

Çorlu 28.02.2012 19:29:00 0
Cezaevinden kaçtı, MOBESE’den kaçamadı
Çorlu'ya gelen 06 SCL 17 plakalı otomobilin MOBESE kameraları tarafından çalıntı olduğunun tespit edilmesinin ardından araç takibe alındı. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobil ile polis ekipleri arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Atatürk Bulvarı'nda çıkmaz sokağa giren 2 şüpheli, otomobili bırakarak yaya olarak kaçmaya çalıştı. Polis bir apartmana giren şüphelilerin yakalanması için çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Şüphelilerin çatı katında olduklarını belirleyen polis ekipleri burada 24 yaşındaki Turgut D. ile 28 yaşındaki Suat P.'yi yakalayarak gözaltına aldı.
TUTUKLANDILAR

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüphelilerin otomobili 2 ay önce Ankara'dan çaldıkları tespit edildi. Yapılan incelemede Suat P.'nin 98 suç kaydının olduğu ve 2 ay önce Bursa Kapalı Cezaevi'nden firar ettiği belirlendi. Diğer şüpheli Turgut D.'nin ise 32 ayrı suçtan kaydının bulunduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çorlu'da adliyeye sevk edilen Turgut D. ile Suat P., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Çalıntı otomobil sahibine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10