“Çerkezköy tahsilatta ikinci sırada”

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Vergi Haftası dolayısıyla beraberindeki heyetle birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tekirdağ’ın vergi gelirleri bakımından Tü

Çerkezköy 28.02.2012 19:34:00 0
“Çerkezköy tahsilatta ikinci sırada”
Tekirdağ Vergi Dairesi Müdürü Abdulkayyum Karayel, Vergi haftası dolayısıyla Denetim Koordinasyonu Müdürü Ali Öztürk, Grup Müdürü Abdulhamit Atlı, İnsan Kaynakları Müdürü Sibel Karaali, Mükellef hizmetleri müdürü Zeki Karakaya ve Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
ÇTSO’YU ZİYARET ETTİLER
Dün saat 15.00’da gerçekleşen ziyarette Karayel ve beraberindekileri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Selvili ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Bilecen ve Mustafa Asbaş karşıladı. Yılda bir kez kutlanan Vergi Haftası’nın herkese hayırlı olmasını temenni eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Selvili ziyaretten dolayı Tekirdağ Vergi Dairesi Müdürü Abdulkayyum Karayel ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
“EK BİNA KAZANDIRACAĞIZ”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yan tarafında bulunan alanı odaya kazandırmak istediklerini belirten Selvili “Çerkezköy Belediyesi, binamızın yan tarafında bulunan 300 metrekarelik alanı bizlere tahsis edecek. İnşallah odaları burada toplayacağız. Bu projeyi bizden sonra gelecek yönetim hayata geçirecektir. Odamızın 7 ay sonra seçimi olacak. Eski yönetimdeki arkadaşlar bize çok güzel bir oda kazandırdılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 
ÇERKEZKÖY 2.SIRADA
Tekirdağ’ın vergi gelirleri bakımından yapılan değerlendirmede Türkiye genelinde 3 milyar TL tahsilatla dokuzuncu sırada yer aldığını ifade eden Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel de Çerkezköy’ün ise Trakya gelelinde Çorlu’dan sonra ikinci sırada yer aldığını belirtti. Kareyel, Tekirdağ’da 2010 yılına göre tahsilatta yüzde 38’lik artış meydana geldiğini söyledi.
“VERGİ REKORTMENLERİNİ AÇIKLAYACAĞIZ”
Kayıt dışıyla mücadelenin de devam ettiğini belirten Karayel, “Denetimlerde 4 bin tane denetim elemanı görevlendirilecek. Ayrıca Grup başkanlıklarına gönderilecek 29 müfettiş de kayıt dışı ile ilgili çalışma yapacak” dedi. Vergi rekortmenlerinin de Cuma günü açıklanacağını kaydeden Karayel “Çerkezköylü mükelleflerinin üst sıralarda olduğunu gözlemliyoruz. Vergi rekortmenleri için Cuma günü saat 14.00’de Tekirdağ Ticaret Odasında bir program düzenleyeceğiz” diye konuştu.
Haber / Faik Onur KAYA

   


0282 726 91 91
0282 747 65 10