Kaptanlar’dan galibiyet sözü

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, hafta sonu İzmir’de karşı karşıya gelecekleri Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı maçı hazırlıklarÄ

29.02.2012 19:48:00 0
Kaptanlar’dan galibiyet sözü
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı hafta sonunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak.
‘BÜTÜN GÜCÜMÜZLE SALDIRACAĞIZ’
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Nihal Çalışkan, geçen hafta büyük stresle çıktıkları Kocaeli B.Şehir Belediye Kağıtspor karşısında zorlandıklarını ifade ederek, “Takım içerisinde herhangi bir problem yok. Anlamını bilmediğim bir şekilde kaybettiğimiz maçlar oldu. Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşısında seyircinin etkisinde kaldık. Puan durumundaki avantajımızı kaybedince Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı maçına moralsiz çıktık. Bu yüzden karşılaşmanın özellikle üçüncü setinde çok zorlandık” dedi. Hafta sonu oynanan karşılaşmalarla avantajın tekrar ellerine geçtiğini belirten Kaptan Nihal Çalışkan, “Artık kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı karşısında bütün gücümüzle saldıracağız. Onlarında bize karşı hırs yaptıklarını biliyoruz. Ama bizim kazanmaktan başka çaremiz yok. Takımda da buna inanmayan tek bir oyuncu yok. Taraftarlarımızdan dualarını üstümüzden eksik etmemelerini istiyorum. Biz üstümüzdeki sorumluluğun farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
‘BU BİZİM SON ŞANSIMIZ’
Geçen hafta Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı karşısında üçüncü setin uzatmalarında üst üste iki sayı alarak takımına galibiyeti getiren ikinci kaptan Maral Aktaş ise, galibiyette pay sahibi olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı mağlubiyetinin ardından avantajı kaybederek çok üzüldük. Bunu takım olarak Kocaeli B.Şehir Belediye Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasına da yansıttık. Bizim için tek bir averajın bile çok önemli olduğu şu durumda Kocaeli karşılaşmasında set kaybetmeden kazanmak çok önemliydi. Takım içinde herhangi bir problemimiz yok. Burada herkes başarı için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Sadece bize biraz daha destek çıkılmasını istiyoruz. Önümüzde Karşıyaka Bayan Voleybol karşılaşması var. Bu maç bizim için ölüm kalım maçı olacaktır. Kazanmamız için bütün gücümüzü sahada harcayacağız. Bu bizim son şansımız. Herkesten bize destek olmalarını istiyorum. İnandıktan sonra yapılmayacak bir şey yoktur” dedi.

Haber/Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10