Müdür yardımcılarının görev yerleri belli oldu

Ekim 2011 tarihinde yapılan ‘Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Sınavı’ kapsamında, başarılı olan öğretmenlerin görev yapacağı okullar belirlendi. Söz kon

Çerkezköy 29.02.2012 20:07:00 0
Müdür yardımcılarının görev yerleri belli oldu

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yapılan “Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı” Sınavında başarılı olan öğretmenlerin yeni görev yerleri belli oldu.  

 

12 ÖĞRETMEN, MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

 

Yapılan sınavda başarılı olan 12 öğretmen müdür yardımcılığına atandı. Buna göre:; Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde görev yapan Gökhan Baş, aynı okulun Müdür Baş Yardımcılığına ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde görev yapan Mehmet Kolkıran aynı okulun müdür yardımcılığına ve Karaağaç İlköğretim Okulu’nda görev yapan Turna Karlıbölük aynı okulun müdür yardımcılığına atandı.

 

9 ÖĞRETMEN BAŞKA OKULLARDA GÖREVLENDİRİLDİ

 

Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde görev yapan Güney Ödemiş, Meslek Eğitim Merkezi Müdür yardımcılığına; Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde görev yapan Abdullah Köleli, Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi müdür yardımcılığına; Karaağaç İlköğretim Okulu’nda görev yapan Mehmet Can Kaya, Şarköy’de müdür yardımcılığına; Karaağaç Atatürk İlköğretim Okulu’nda görev yapan Abdurrahman Hıdıroğlu, Nurullah Narin İlköğretim Okulu müdür yardımcılığına; Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu’nda görev yapan Özlem Yılmaz, Nurullah Narin İlköğretim Okulu müdür yardımcılığına; Veliköy İlköğretim Okulu’nda görev yapan Serdar İş, Özel İdare İlköğretim Okulu müdür yardımcılığına; Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim Okulu’nda görev yapan Ahmet Aydoğdu, Fatma-İrfan Mandalı İlköğretim Okulu müdür yardımcılığına; Fatma-İrfan Mandalı İlköğretim Okulu’nda görev yapan Serhat Ali Yılmaz, Büyük Yoncalı Yeni Mahalle İlköğretim Okulu müdür yardımcılığına ve İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu’nda görev yapan F. Karabulut Deniz de Kızılpınar Atatürk İlköğretim Okulu müdür yardımcılığına atandı. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10