Bony’den eğitime anlamlı bağış

Bir süre önce Çerkezköy’de 100 öğrenci kapasiteli anaokulu yapmak için protokol imzalayan ve eğitime katkılarını sürdüren Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, Karaağaç’ta ya

Çerkezköy 29.02.2012 20:19:00 0
Bony’den eğitime anlamlı bağış

Kısa bir süre önce, Çerkezköy Belediyesi tarafından bağışlanan arsada 100 öğrenci kapasiteli anaokulu yapımı için protokol imzalayan Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya’nın eğitime katkıları sürüyor. Gülkaya, Karaağaç’ta yapılması planlanan meslek lisesi için de bağış yaptı. 

 

25 BİN 340 TL BAĞIŞTA BULUNDU

 

Hasan Gülkaya, dün saat 14.00’te Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel,  Bony Çorap Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, Mali İşler Müdürü Ercüment Uygun ve Danışman Akın Yılmaz’ın katıldığı törende meslek lisesi için 25 bin 340 TL bağışladı.

 

“100 BİN TL’YE ULAŞTIK”

 

Gönüllü iş adamlarının yapmış olduğu desteğin diğer sanayicilere de örnek olması temennisinde bulunan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel “Hasan Gülkaya’nın yapmış olduğu destek kişisel olarak en büyük katkı oldu. Karaağaç sınarları içersinde bulunan ve emlak vergisi veren 100 tane fabrika var. Bu fabrikaların her biri 5 bin TL bağışlasa zaten proje bitecek. Bu yardım ile birlikte kampanyada 100 bin TL’ye ulaştık” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da, eğitime katkılarından dolayı Hasan Gülkaya’ya teşekkür etti. 

 

“SANAYİCİLERİN SEFERBERLİK İLAN ETMESİ LAZIM”

 

Bony Çorap olarak eğitime desteklerinin sürdüğünü ifade eden Bony Çorap Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya “Başlangıcı biz yaptık. Bunu duyarlı hale getirmek gerçekten çok önemlidir. Bir insanın ekmek yediği yer memleketidir. Bunu devam ettirmek, diğer sanayicilere, esnaflara ve tüccara yaymak gerekiyor. Çünkü bu devirde eğitimsiz bir şey olmayacağını herkes kesin olarak biliyor. En önemli şeyin eğitim olduğuna inanıyoruz. Bu projeye katkıda bulunabilmek için bütün sanayicilerin seferberlik ilan etmesi lazım. Bu projeyi, Valimiz, Kaymakamız, Belediye Başkanımız ile sıkı bir proje haline getirerek devam ettirmeyi ve en iyi şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

“EĞİTİMDEN ZEVK ALIYORUM”

 

“Ben eğitimden zevk alıyorum” diyen Gülkaya “Memleketim olan Erzincan’da üniversite okuyan 250 öğrenciye ve fabrikamda çalışanlarımızın üniversitede okuyan bütün çocuklarına yıllık burs veriyoruz. Ben bunları gönlümden geldiği gibi yapıyorum. Benim ne beklentim var ne de çıkarım. Sadece Allah rızası için yapıyorum. Aslında bu yaptığımız destekleri söylememek lazım. Ama halka yaymak için bunu bu şekilde organize etme ihtiyacı duyduk. Bunun önderliğini bugün yaptık. İnşallah bunu devam ettirip çok güzel haberlerle karşınıza çıkacağız” ifadesini kullandı. 

 

“İLK ADIM BİN ADIM”

 

Çerkezköy’e bütün sanayicilerin ve herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade eden Gülkaya “Herkesin bu önemli projeyi hayata geçirilmesi için elini taşın altına koyması gerekiyor. Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel ilk adımı attı. Çin atasözü gibi “İlk adım bin adım” misali ile yürüdü ve noktaya geldi. İnşallah okulumuz tamamlanacak. Eksiklik kaldığı zaman bizler yine burada olacağız ve üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Ben hesabımı iyi bilen insanım. Hesabımın doğru noktalarda harcandığı takdirde korkunç mutluluk duyarım” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10