Felçli kadın yangında hayatını kaybetti

Tekirdağ'da beş katlı bir apartmanın giriş katında kızı ve torunuyla birlikte yaşayan, belden aşağısı felçli 100 yaşındaki Hamdiye Pala, elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında, duman

Tekirdağ 1.03.2012 19:34:00 0
Felçli kadın yangında hayatını kaybetti

Tekirdağ'da beş katlı bir apartmanın giriş katında kızı ve torunuyla birlikte yaşayan, belden aşağısı felçli 100 yaşındaki Hamdiye Pala, elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

 

EVDEN ÇIKAMADI

 

Tekirdağ 100'ncü Yıl Mahallesi'nde torunu ve kızıyla birlikte yaşayan 100 yaşındaki Hamdiye Pala, önceki gece ısınmak için yanındaki elektrikli sobayı yaktı. Bir süre sonra elektrikli soba devrilince odada yangın çıktı. Evde kalan kızı 53 yaşındaki Emine Tay ile onun 23 yaşındaki kızı son anda dışarı çıkarken, felçli olan Hamdiye Pala içeride kaldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürürken, yaşlı kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Hamdiye Pala'nın kızı Emine Tay itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinden sonra annesinin hayatını kaybettiğini öğrenince, sinir krizleri geçirdi. Hamdiye Pala'nın cesedi, yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp kurumuna gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10