Muhasebeciler Günü’nü törenle kutladılar

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hasan İşcan, Çerkezköy Temsilcisi Aydın Şanlı ve Çerkezköy’deki Serbest Muhasebeci Mali MüÅ

Çerkezköy 1.03.2012 19:41:00 0
Muhasebeciler Günü’nü törenle kutladılar

Çerkezköy’de hizmet veren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlikler “Muhasebeciler Günü” dolayısıyla tören düzenledi. Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hasan İşcan, Çerkezköy Temsilcisi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aydın Şanlı ve Çerkezköy’deki Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler dün saat 10.00’da Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

 

SORUNLARIMIZ VAR

 

Çelenk sunumunun ardından açıklama yapan Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Çerkezköy Temsilcisi Aydın Şanlı, Muhasebeciler Günü’nün 2010 yılından beri Çerkezköy’de de kutlandığını belirterek, Çerkezköy’deki tüm meslektaşlarının günün kutladı. Meslek camiası olarak çeşitli sorunlarının olduğunu ve bu sorunların çözümünde Oda Yönetimleri ve Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’ne (TÜRMOB) büyük görev düştüğünü ifade eden Şanlı, “Bizler odalarımıza ve TÜRMOB’a gerekli ikazları yapalım, sorunlarımızın çözümü için neler yapılıyor onları takip edelim. Eğer bunu yapmazsak sıkıntıları uzun yıllar hep beraber çekmeye devam ederiz” dedi.

 

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

 

Her geçen gün meslek mensuplarının sorumluluğunun arttığını belirten Aydın Şanlı, iş yükünün de aynı oranda artış gösterdiğini ifade etti.2012 yılının Temmuz ayından itibaren yürürlüğe girecek olan Yeni Türk Ticaret Kanunu ile iş yükünün daha da artacağını söyleyen Şanlı, “Tüm meslek mensuplarımız bu sorumluluklarının bilincindedir. Yaşanan sorunlara rağmen meslek mensubu olarak bizler Vergi Mükellefi olan müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti vermeye gayret ediyoruz, etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

VERGİ DAİRESİNİ ZİYARET ETTİLER

 

Açıklamaların ardından törene katılan Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hasan İşcan, Çerkezköy Temsilcisi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aydın Şanlı ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, Vergi Haftası dolayısıyla Çerkezköy Vergi Dairesi’ni ziyaret ederek personellere tatlı ikram etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10