Karaağaç Gençlikspor Aşağısevindikspor deplasmanında

2.Amatör Küme B grubunda zirve mücadelesi veren Karaağaç Gençlikspor deplasmanda Aşağısevindikspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü Muratlı Sahası’nda saat 13.00’de baş

2.03.2012 19:33:00 0
Karaağaç Gençlikspor Aşağısevindikspor deplasmanında

2.Amatör Küme'de mücadele eden Karaağaç Gençlikspor deplasmanda üç puan mücadelesi verecek.

 

ZİRVEDEN KOPMAK İSTEMİYOR

 

2.Amatör Küme B grubunun 3.hafta karşılaşmasında Karaağaç Gençlikspor ile Aşağısevindikspor karşı karşıya gelecek. Muratlı Sahası'nda oynanacak karşılaşma öncesinde her iki ekipte hazırlıklarını üç puan parolası üzerine kurguladı. Karaağaç Gençlikspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Paşaalanspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maç boyunca rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmadan 4-0 galip ayrılmasını bilmişti. Ligde ilk üç puanını alan Karaağaç Gençlikspor haftaya 4 puanla üçüncü sırada girdi.

 

SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK

 

Ligde bir puanda bulunan Aşağısevindikspor ise bir önceki hafta Çukuryurtspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ikinci devre öne geçen Aşağısevindikspor ilerisini getiremedi. Eksik kalan rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan Aşağısevindikspor rakibinin arka arkaya gelen iki golüne engel olamayarak karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.

 

Aşağısevindikspor ile Karaağaç Gençlikspor arasında yarın saat 13.00'de Muratlı Sahası’nda oynanacak karşılaşmayı Yusuf Ziya Erdinç, Arif Çolak ve Bilal Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10