Çerkezköyspor’da hedef üç puan

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor 18. hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde lider F. Karagümrükspor’u ağırlayacak. Ligde düşme hattında bulunan

Çerkezköy 2.03.2012 19:34:00 0
Çerkezköyspor’da hedef üç puan
Çerkezköyspor lider Karagümrükspor karşısında üç puan alarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.
ÖLÜM KALIM MÜCADELESİ VERECEKLER
Ligde hava şartlarından dolayı ertelenen maçını geçen hafta oynayan temsilcimiz Çerkezköyspor, Vitraspor ile karşı karşıya geldiği erteleme maçından 5-0’lık farklı galibiyet ile ayrılmıştı. 33 puanla liderlik koltuğuna oturan Karagümrükspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan temsilcimiz karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılmayı hedefliyor. Düşme hattında olan Beşyüzevlerspor’a çok önemli bir üç puan kaybeden temsilcimiz üçüncü lig hayalini gerçekleştirmek için Karagümrükspor karşısında ölüm kalım mücadelesi verecek.
KARAGÜMRÜK RÖVAŞI ALMAK İSTİYOR
Hafta içi antrenmanlarını düzenli bir şekilde tamamlayan temsilcimiz Çerkezköyspor yarın Mustafa Uğraş Stadyumunda lider Karagümrükspor 13.30’da karşı karşıya gelecek. Bölgesel Amatör Ligde 23 puanla beşinci sırada yer alan temsilcimiz Çerkezköyspor, Karagümrükspor karşısında üç puan alarak bay geçeceği haftada aradaki farkı kapatmak istiyor. Son haftaların formda takımı Lider Karagümrükspor ise ligin ilk yarısında temsilcimizden aldığı mağlubiyetin rövanşını almak istiyor.

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10