Yarın kalpler İzmir’de atacak

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı var olma mücadelesi için gittikleri İzmir’de son antrenmanlarının ardından yarın Karşıyakaspor Bayan Voleybol Tak

2.03.2012 19:34:00 0
Yarın kalpler İzmir’de atacak

Ligde en önemli karşılaşmasına çıkacak olan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, guruplara çıkabilmek için Karşıyaka deplasmanında galibiyet arayacak. Temsilcimizin Karşıyaka deplasmanın da galibiyet alması sonucu guruplar giden kapılar tamamen açılmış olacak.

 

YARIN OYNANACAK

 

Hafta içi sürdürdüğü antrenmanlarla Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı maçına hazırlanan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı bugün İzmir’e ayakbastı. İzmir’de yapacağı son antrenmanın ardından temsilcimiz yarın Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı ile ölüm kalım mücadelesi verecek. Hafta içi antrenmanlarda geçirdiği hafif sakatlıkla topuğunu inciten Duygu Gürkan’ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, uzun bir sakatlık geçiren Dilek Bataray’ın da ilk kez Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasında forma giyeceği bildirildi.

 

‘ARTIK BUNA İZİN VERMEYECEĞİZ’

 

Ligde bir puan farkla guruplara gitmeye hak sahibi olan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı karşısında üç puan alarak bu avantajı kaybetmemek istiyor. 19 haftadır lider olan Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı ise ligin ilk yarısında temsilcimizden aldığı mağlubiyetin rövanşını almak istiyor. Büyük önem taşıyan karşılaşma ise yarın Kanal B televizyonundan canlı olarak yayınlanacak. Deplasmanlarda konsantrasyon bozukluğu yaşadıklarını belirten Çerkezköyspor Kaptanı Nihal Çalışkan, “Artık buna izin vermeyeceğiz. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Bütün gücümüzle saldırıp bu maçı kazanacağız. Takım olarak bunu çok istiyor ve inanıyoruz” dedi. Çerkezköyspor Antrenörü Tayfun Pişiren ise çok zorlu bir maça çıktıklarının farkında olduklarını bildiklerini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirterek, ekranları başında karşılaşmayı izleyen seyircilerden dualarını üstlerinden eksik etmemelerini istedi.

 

SARIYER EVİNDE

 

Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ile Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı karşılaşması dışında ligde beş karşılaşma daha oynanacak. Haftaya ikinci sırada giren Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı evinde Rota Koleji Gazi Gençlikspor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. Sarıyer Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 14.00’de başlayacak. Ligde üçüncü sırada bulunan Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ise evinde saat 16.00’da Arkasspor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek.

 

SALİHLİ’NİN PUAN KAYBETMESİ BEKLENECEK

 

Temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımını ilgilendiren karşılaşmada ise Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile Şişlispor Bayan Voleybol Takımı karşı karşıya gelecek. Manisa Salihli Spor Salonu’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligin alt sıralarını ilgilendiren karşılaşmada ise Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı galibiyet mücadelesi verecek. Balıkesir Güre Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma da 14.00’de başlayacak. Ligde galibiyeti bulunmayan Esspor Bayan Voleybol Takımı ise evinde FMV Işıkspor’u konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma da saat 16.00’da oynanacak

 
 
 
 

Haber / Sedat KARDEŞ

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10