Vergi Dairesi’nden Esnaf Odası’na ziyaret

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Vergi Haftası dolayısıyla müdürlük personelleri ile birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti.

Çerkezköy 2.03.2012 19:46:00 0
Vergi Dairesi’nden Esnaf Odası’na ziyaret
Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Vergi Haftası dolayısıyla dün saat 10.30’da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti.
TEKİRDAĞ’DA İKİNCİ SIRADAYIZ
Müdürlük personelleri ile birlikte Bozdağ’ı ziyaret eden Hacı Şimşek, mükelleflerinin birçoğunun Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na üye olduğunu belirtti. Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Vergi Haftası’nın kutlandığını ifade eden Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek “Bu yıl 23. Vergi Haftası’nı kutluyoruz. Türkiye genelinde en fazla vergi toplanan iller sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyoruz. Tekirdağ genelinde ise Çorlu’dan sonra en çok vergi toplanan ikinci ilçeyiz” dedi. .
‘DAHA İYİ YAŞAM ŞARTLARINA KAVUŞACAĞIZ”
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da ziyaret dolayısıyla Hacı Şimşek ve beraberindeki heyete teşekkür ederek “Esnafımızdan güler yüzlerini eksik etmiyorlar. Her konuda yardımcı oluyorlar. Tekirdağ’da en çok kayıtlı üyeye sahip olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası biziz. Vergi bilincinin vatandaşlarımıza aşılanmasıyla daha iyi yaşam şartlarına kavuşacağımızı düşünüyorum” dedi.

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10