Hayallerimizi Karagümrük yaktı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 18.hafta karşılaşmasında temsilcimiz evinde lider F.Karagümrükspor’u konuk etti. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen Çerkezköyspor Abdullah’ın ilk devrede gelen golü

4.03.2012 17:58:00 0
Hayallerimizi Karagümrük yaktı

 Bölgesel Amatör Lig’de inişli çıkışlı bir grafik çizen Çerkezköyspor haftayı puansız kapattı.

 

13.30’DA BAŞLADI

 

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Mustafa Kaya yönetirken, yardımcılıklarını ise Seçkin Demirgüreşçi ve Uğur Günay yaptı. Karşılaşmaya Çerkezköy taraftarları büyük ilgi gösterirken, İstanbul’dan üç otobüs gelen Karagümrükspor taraftarları ise yoğun güvenlik önlemleri ile stadyuma alındılar. Her iki takım taraftarları da maç boyunca takımlarını desteklediler.

 

ORTA ALAN ŞEKLİNDE OYNANDI

 

Karşılaşmaya Çerkezköyspor 1-Mehmet, 2-Barış, 3-Volkan Erdoğan, 4-Ramazan, 5-Cihan, 6-Alper, 7-Fırat, 8-Orçun, 9-Mehmet Narin, 10-Hüseyin, 11-Oğuz ilk onbirili ile çıkarken, konuk ekip F.Karagümrükspor ise 1-Yılmaz, 22-Erkan, 88-Alperen, 87-Hayrullah, 5-Hakan, 13-Umut, 10-Mustafa, 89-Sinan, 9-Abdullah, 76-Turgut, 20-Eray kadrosu ile çıktı. Karşılaşmaya Çerkezköyspor başlarken ilk dakikalar orta alan şeklinde oynandı. Çerkezköyspor ilk dakikalarda Oğuz ve Fırat ile kanatlarda etkili olmaya çalışırken, F.Karagümrükspor savunmasında Alperen ve Hakan hata yapmadı.

 

ÇERKEZKÖY DAHA ATAK OYNADI

 

İlk dakikaların golsüz sona ermesinin ardından ilerleyen bölümlere doğru Çerkezköyspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Orta alan hakimiyetini elinde tutan Çerkezköyspor organize ataklarla F.Karagümrükspor kalesinde gol aradı. F.Karagümrükspor ise Eray ve Sinan’ın uzun pasları ile Abdullah ile etkili olmaya çalıştı. Saha zeminin kötü olması nedeniyle her iki takım oyuncuları da orta alanda ilk dakikalarda bol bol pas hatası yaptı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerine golsüz eşitlikle girildi. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergilemesine rağmen golü bulamayan Çerkezköyspor ilk devrenin kalan dakikalarında geliştirdiği ataklardan da sonuca gidemedi.

 

AÇIK FUTBOL ORTAYA KOYDULAR

 

Karşılaşmanın ilk ciddi atağı 29.dakikada F.Karagümrükspor’dan geldi. Eray’ın sağ kanattan kullandığı korner atışında Hayrullah’ın kafa vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı. Bu pozisyonun hemen arkasından her iki takımda açık bir oyun ortaya koydu. 34.dakikada Çerkezköyspor gole yaklaştı. Sağ kanattan Mehmet Narin ile gelişen atakta Mehmet Narin bekletmeden topu Hüseyin’e aktardı. Hüseyin’de müsait pozisyonda bulunan Fırat’ı vurdu. Vuruş açısı daralan Fırat’ın sert vuruşu üstten auta çıktı.

 

F.KARAGÜMRÜKSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Her iki takımında var güçleriyle mücadele ettiği karşılaşmanın 40.dakikasında F.Karagümrükspor öne geçti. Sol kanattan gelişen F.Karagümrükspor atağında ceza sahası içinde topu iyi takip eden golcü oyuncu Abdullah düzgün vuruşla topu ağlara göndererek F.Karagümrükspor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golün ardından F.Karagümrükspor oyuncuları sevincini kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştı. Karşılaşmada mağlup duruma düşen Çerkezköyspor golün şokunu üzerinden çabuk attı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Taraftarının desteği ile beraberlik için bastıran Çerkezköyspor istediğini elde edemedi. İlk devrenin uzatma dakikalarında temsilcimiz beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Hüseyin’in şık pası ile buluşan Mehmet Narin’in sert vuruşunu kaleci Yılmaz güçlükle çıkarttı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip F.Karagümrükspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

KARAGÜMRÜKSPOR’UN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini 1-0 önde tamamlayan F.Karagümrükspor ikinci devreye de etkili başladı. 46.dakikada F.Karagümrükspor Eray’ın düşürülmesi ile sağ kanatta serbest vuruş kazandı. Eray’ın kale içine gönderdiği topta Hayrullah’ın vuruşu ağlarla buluştu. Karşılaşmanın hakemi Mustafa Kaya pozisyonun ofsayt olduğunu göstererek golü iptal etti. Zaman zaman sertliğinde gerçekleştiği karşılaşmanın 50. dakikasında Çerkezköyspor’un kaptanı Volkan Erdoğan itirazdan ötürü sarı kart ile cezalandırıldı.

 

F.KARAGÜMRÜKSPOR AÇIK ALAN BULDU

 

Karşılaşmanın ilk devresinde etkili bir oyun ortaya koyamayan Çerkezköyspor’da kaptan Hüseyin’in yerine Aykut oyuna dahil oldu. Çerkezköyspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda kontra ataklara ikinci golü arayan F.Karagümrükspor mutlak bir pozisyonu değerlendiremedi. Az adamla Çerkezköyspor savunmasını yakalayan F.Karagümrükspor’da Hayrullah’ın pası ile Abdullah’ı topla buluştu. Abdullah’ta müsait pozisyonda bulunan Sinan’ı iyi gördü. Kaleci Mehmet ile karşı karşıya kalan Sinan topu Mehmet’in ayaklarına nişanladı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR SAĞ KANATTAN ETKİLİ OLDU

 

Taraftarının müthiş desteği ile tekrar toparlanmaya çalışan Çerkezköyspor 58.dakikada mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ kanattan Fırat’ın kullandığı korner atışında defans arasından Mehmet Narin iyi yükseldi. Mehmet Narin’in vuruşunu kale çizgisi üzerinden Hakan ayakları ile uzaklaştırdı. Çerkezköyspor karşılaşmanın 59.dakikasında ikinci oyuncu değişikliğine giderek Volkan’ın yerine Niyazi oyuna dahil oldu. Özellikle ikinci devre sağ kanattan etkili hücumlar gerçekleştiren Çerkezköyspor 63.dakikada penaltı bekledi. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde Mehmet Narin yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Mustafa Kaya pozisyonu devam ettirdi.

 

İLERİDE ÇOĞALAMADI

 

Oynadığı futbol ile taraftarını mutlu etmeyen Çerkezköyspor 64.dakikada önemli bir pozisyonu cömertçe harcadı. Ceza sahası dışında yaşanan bir karambolde Orçun’un vuruşu defanstan döndü. Topu iyi takip eden Mehmet Narin’in vuruşu üstten auta çıktı. 67.dakikada Fırat seri çalımlarla sağ kanattan hızlı bir şekilde geldi. Fırat’ın kale önüne orta şut karışımı vuruşu auta çıktı. Çerkezköyspor’da Oğuz’un yerine Ercan dahil oldu. Orta alanda rakibine göre topa daha çok sahip olan Çerkezköyspor ileride bir türlü çoğalamadı.

 

F.KARAGÜMRÜKSPOR SAVUNMASI HATA YAPMADI

 

Ev sahibi ekip F.Karagümrükspor ikinci devre Çerkezköyspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda Abdullah, Eray ve Barış üçlüsü ile kontra ataklarla etkili oldu. Ancak Çerkezköyspor savunmasını geçemeyen F.Karagümrükspor ikinci golü bulamadı. 76.dakikada F.Karagümrükspor’da günün başarılı ismi Eray zaman geçirmeden sarı kart gördü. 80.dakikada konuk ekip F.Karagümrükspor ikinci devrenin en tehlikeli atağını geliştirdi. Abdullah’ın pası ile sol çaprazda topla buluşan Emre’nin vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR ATAK BULAMADI

 

Beraberlik için F.Karagümrükspor kalesine yüklenen Çerkezköyspor’da 82.dakikada Alper rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşmanın son on dakikasında Çerkezköyspor cılız ataklarla beraberlik golü ararken, F.Karagümrükspor ise Çerkezköyspor savunmasını az adamla yakalayarak ikinci gol için bastırdı. Karşılaşmanın 85.dakikasında sol kanattan gelişen F.Karagümrükspor atağında Abdullah’ın pası ile Emre topla buluştu. Emre’nin sert vuruşunu kaleci Mehmet zorlukla çıkarttı.

 

AĞIR YARA ALDI

 

Karşılaşmanın hakemi Mustafa Kaya oynanmamış olarak kabul edilen 4 dakika gösterdi. Uzatmaların ilk dakikalarında F.Karagümrükspor’da çok iyi bir mücadele ortaya koyan Eray’ın yerine Oğuzhan dahil oldu. Uzatma dakikalarında beraberlik için yüklenen Çerkezköyspor uzatmaların ikinci dakikasında mutlak bir pozisyonda Yılmaz’ı geçemedi. Orçun’un ceza sahası içine gönderdiği topta Ercan’ın vuruşunu kaleci Yılmaz mükemmel refleks ile kornere çeldi. Uzatma dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da F.Karagümrükspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çok önemli karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan F.Karagümrükspor puanını 36’ya yükselterek liderliğini devam ettirirken, 23 puanda kalan Çerkezköyspor ise ilk iki sıra için ağır bir yara aldı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10