Polis’ten kaldırım temizliği

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Trafik şubesi ekipleri kara yollarına ait cadde ve kaldırımlar üzerindeki reklamasyon amaçlı konan malzemeler, tabela ve afişlerin yaya geçidini ve araç trafiğini engellemeleri

Tekirdağ 4.03.2012 18:11:00 0
Polis’ten kaldırım temizliği
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Trafik şubesi ekipleri kara yollarına ait cadde ve kaldırımlar üzerindeki reklamasyon amaçlı konan malzemeler, tabela ve afişlerin yaya geçidini ve araç trafiğini engellemeleri yönünde gelen şikayetler üzerine denetim yaptı.
YOL VE KALDIRIMLARDA DENETİM YAPILDI

2918 sayılı Trafik Kanununun 14. maddesi uyarınca, kent genelindeki caddelerde denetim yapan polis ekipleri, fotoğraf çekerek bir defaya mahsus uyarılarda bulundu. Trafik ekipleri, yaptıkları denetlemelerde esnafı uyararak, 2918 sayılı Kara yolları trafik kanunun 14. maddesine göre yollara ve cadde üzerine konulan reklamasyon amaçlı eşyaların, trafiği güçleştirerek tehlikeye sokması veya engel yaratması, trafik işaretlerinin görülmesinin engellenmesi durumunda, 319 TL ceza uygulanacağını belirtti. Trafik şube ekipleri bu tip denetlemelerin sıklaşarak devam edeceğini ifade ederek yol üzerinde bulunan esnaf ve iş yeri sahiplerinden bu konuda duyarlı olmalarını bekledikleri söyledi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10