Yaralı hayvana vatandaşlar sahip çıktı

Çerkezköy-Çorlu karayolunda bulunan Velimeşe’de Bayko tekstil önünde plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu yaralanan bir köpeğe, duyarlı vatandaşlar sahip çıktı. Vatandaşlar tarafı

Çerkezköy 4.03.2012 18:15:00 0
Yaralı hayvana vatandaşlar sahip çıktı

Çerkezköy-Çorlu karayolunda bulunan Velimeşe’de Bayko tekstil önünde plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu yaralanan bir köpeğe, duyarlı vatandaşlar sahip çıktı. Vatandaşlar tarafından Çerkezköy’e getirilen yaralı köpek tedavi altına alındı.

 

KÖPEĞE SAHİP ÇIKTI

 

Çorlu’da bir firmada satış temsilcisi olarak görev yapan Çiğdem Özge Güner Karaca, Velimeşe Bayko tekstil önünde bir arabanın çarpması sonucu yaralanan köpeğe sahip çıktı. Yaralı köpeği ilk olarak Çorlu Belediyesi Veteriner Hekimliği’ne götüren Karaca, yaralı hayvan Çorlu’da tedavi edilemeyince Çerkezköy Belediyesi ile irtibata geçerek köpeği Çerkezköy Barınağı’na getirdi.

 

TEDAVİSİ YAPILDI

 

Birçok kişinin aracı ile hayvanlara çarpıp, durmadan yoluna devam ettiğini belirten Çiğdem Özge Güner Karaca “Köpek ölmek üzereydi ve nefes alamıyordu. Hemen arabaya koyarak Çerkezköy’e getirdik. Yaralı hayvana Çerkezköy Hayvan Barınağı’nda antibiyotik verildi. Şok tedavisi ve bakımı yapıldıktan sonra müşahede altına aldılar” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10