Veliköyspor, evinde farklı kazandı

Tekirdağ Amatör U-19 ligi C grubunda mücadele eden temsilcilerimiz Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ile Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı, Cumartesi günü saat 13.00’da Veliköy Sahasında karşı karşıya

5.03.2012 19:30:00 0
Veliköyspor, evinde farklı kazandı
Veliköy Sahasında saat 13.00’da Cumartesi günü başlayan karşılaşma Veliköyspor U-19 Futbol Takımının evinde Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımını 5-0 yenmesiyle son buldu.
VELİKÖY’DE OYNANDI
Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı için zorlu geçen karşılaşmaya Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı 1-Numan, 2-Aykut, 3-Kaan, 4-Ömür, 5-Mehmet Akif, 6-Hamza Eren, 7-Abdül Melik, 8-Gökhan, 9-Ufuk, 10-Selim, 11-Kadir ilk onbiriyle çıkarken. Ev sahibi ekip Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise karşılaşmaya 1-Emre, 2-Onur, 3-Mert, 4-Canberk, 5-Emre Kaya, 6-Hakan, 7-Emre Eren, 8-Tolgahan, 9-Hakan, 10-Gökhan, 11-Sercan ilk onbiriyle çıktı.
VELİKÖYSPOR GOLÜ ERKEN BULDU
Karşılaşmaya başlayan konuk ekip Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı, daha ilk dakikalarda beklemedikleri bir pres görerek topu kaptırdılar. Topa sahip olan Veliköyspor U-19 Futbol Takımında Gökhan, dakika 1’de golü kaydederek Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımını ilk dakikalarda terletti. Pres sonucu topu kazanan Gökhan, bireysel yeteneklerle iki rakibini geçti. Ceza sahası dışından kaleyi direk gören Gökhan bekletmeden şutunu çekti ve harika bir plaseyle golü kaydetti. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı birinci dakikada bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti.
FARK İKİYE ÇIKTI
Bulduğu golle rahatlayan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı, sağlı sollu ataklarla rakibi Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımını daha ilk dakikalarda zorlamaya başladı. Dakikalar 5’i gösterdiğinde sağ kanattan gelişen Veliköyspor U-19 Futbol Takımı atağında Hakan, kendisinin birinci takımının da ikinci golünü kaydederek karşılaşmada durumu 2-0’a getirdi. Sağ kanatta topla buluşan Hakan ceza sahası dışı sağ çaprazdan kalecinin açıldığını gördü. Aşırtma bir vuruşla harika bir gol atan Hakan, maçta skoru 2-0’a getirirken. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımında da şok etkisi yarattı.
GÖKHAN İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ
Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ilk dakikalarda attığı gollerle ev sahibi avantajını iyi kullanmayı bildi. Veliköyspor U-19 Futbol Takımının başarılı ofansif orta saha oyuncusu Gökhan, Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının filelerini birkez daha havalandırmayı başardı. Dakika 14’te Gökhan’la gelen golün ardından Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmada 3-0 öne geçti. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının ceza sahası dışında verkaçlar sonucu topla buluşan Gökhan, ceza sahası içine girdi. Topu kalecinin ulaşamayacağı yere gönderen Gökhan, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başardı ve kendisinin ikinci golünü atarken takımının üçüncü golünü kaydetti.
İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI
Kalesinde gördüğü gollerle neye uğradığını şaşıran Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı, toparlanma çabasına girse de istediği oyunu bir türlü oynayamadı. Yedikleri gollerden sonra agresifleşen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı, sert bir oyun anlayışına büründü. Dakikalar 30’u gösterdiğinde Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının defans oyuncusu Aykut, Veliköyspor’un başarılı atak oyuncusu Hakan’a yaptığı arkadan müdahale sonucu hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. İlk yarıda beklenen oyun konsantrasyonunu sağlayamayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı, kalelerinde gördükleri gollerin ardından kontrolsüz bir oyun anlayışına büründü. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise ev sahipliği avantajını iyi kullandı ve rakibine oyunda ki hakimiyetini kabul ettirerek ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.
FARK GİDEREK AÇILDI
İkinci yarıya başlayan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı, kendi yarı alanında kısa paslaşmalarla ikinci yarıya başladı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımında ise ikinci yarı oyuna Ufuk’un yerine İsmail dahil oldu. İkinci yarıda da istediği oyun konsantrasyonunu devam ettiren Veliköyspor U-19 Futbol Takımı dakika 55’te kazandığı korneri iyi değerlendirdi ve Canberk’le golü buldu. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının sağ köşe gönderinden kullanılan korneri iyi takip eden Canberk, çok iyi bir şekilde yükselerek güzel bir kafa vuruşu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Karşılaşmada 4-0 öne geçen Veliköyspor U-19 Futbol Takımı, rahat oyun anlayışına devam etti.
GÖKHAN HATRİCK YAPTI
Konuk ekip Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı etkili olmak istese de istediği oyunu bir türlü sergileyemedi. Dakikalar 80’i gösterdiğinde sahneye bir kez daha günün etkili ismi Gökhan çıktı. Bulduğu golle büyük beğeni alan Gökhan, maçın en etkili ismi olmaya hak kazandı. Ceza sahası dışında topla buluşan Gökhan, iki rakibi arasından sert bir vuruşla kalecinin ulaşamayacağı yerden golü buldu. Kendisinin 3’üncü takımının 5’inci golünü atan Gökhan, gol sevincini takım arkadaşları ve teknik heyetle paylaştı. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmada 5-0 öne geçti.
İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ
Karşılaşmanın 90 dakikası dolduğunda maçın hakemi karşılaşmaya 2 dakika uzatma dakikası verdi. Oynanan uzatma dakikalarında başka atak ve gol sesi çıkmayınca maçın hakemi karşılaşmanın son düdüğünü çaldı. Maçı 5-0 kazanan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı, yakaladığı averajla puan tablosunda 2. sıraya yerleşti. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ise ikinci hafta da yaşadıkları puan kaybı sonucu lig tablosunda 4. sıraya geriledi.

Haber/Ali Cem ZEYTÜN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10