Sitespor nefes aldı 2-1

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Sitespor Veliköy Sahası’nda Şarköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Sitespor Tolga ve Olcay’ın ayağ

5.03.2012 19:34:00 0
Sitespor nefes aldı 2-1

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Sitespor hafta sonunda karşı karşıya geldiği Şarköyspor’u mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

 

VELİKÖY SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Veliköy Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmayı Murat Yücebaşoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Serhat Ekmekçi ve Onur Esen yaptı. Sitespor karşılaşmaya 1-Sabri, 2-Kaan, 3-İbrahim,4-Cihan, 5-Semih, 6-Utku, 7-Olcay, 8-Fuat, 9-Erdoğan, 10-Bora,11-Tolga ilk onbiri ile başlarken, konuk ekip Şarköyspor ise karşılaşmaya 1-Emre, 2-Gürsu, 3-Cevat, 4-Gökhan,5-Nail, 6-Hasan, 7-Eray,8-Tolga, 9-İbrahim, 10-Tarkan, 11-Sercan ilk onbiri ile çıktı.

 

SİTESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmaya her iki ekip de mutlak galibiyet parolası ile çıktı.Sitespor rakibi karşısında saha ve taraftar avantajını değerlendirmeye çalışırken  Şarköyspor kontra ataklarla sonuca gitmeye çalıştı. İlk devrede karşılıklı gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.  İlerleyen bölümlere doğru Sitespor gol için baskısını artırsa da sonuca gidemedi. Sitespor uzun toplarla rakip kalede gol ararken, Şarköyspor ise orta alan hakimiyetini eline almaya çalıştı. Karşılaşmanın 15.dakikasında Sitespor’un başarılı forveti Erdoğan ikili mücadelenin ardından köprücük kemiği kırılarak hastaneye kaldırıldı. Ataklarını rakip kalede sıklaştıran Sitespor bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Sağ kanattan Bora ile gelişen atakta ceza sahası içine giren Tolga düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Sitespor’u 1-0 öne geçirdi.

 

SİTESPOR DEVREYE AVANTAJLI GİRDİ

 

Golün ardından Şarköyspor beraberlik golü için yüklenirken Sitespor ikinci gol için yüklendi.Rakibinin beraberlik golü için bastırdığı dakikalarda Sitespor Tolga ve Olcay ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk devrenin kalan bölümleri golsüz sona erince ilk devre Sitespor’un  tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

İlk devreyi önde tamamlayan Sitespor ikinci devreye de etkili başladı. En azından bir puan mücadelesi veren Şarköyspor ikinci devrenin ilk dakikalarında atak bir oyun sergilemeye çalışsa da başarılı olamadı. Bu bölümlerde her iki ekip de orta alan hakimiyetini eline almaya çalıştı. İkinci devrenin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Sağ kanattan etkili ataklar geliştiren Sitespor geliştirdiği organize atakta farkı ikiye çıkardı. Orta alandan hızla çıkan Sitespor’da defansın arkasına iyi sarkan Olcay şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

ŞARKÖYSPOR 9 KİŞİ KALDI

 

Farkın ikiye çıkmasının ardından konuk ekip Şarköyspor oyun disiplininden tamamen koptu. 60.dakikada Şarköyspor’da Tolga sert müdahalenin ardından karşılaşmanın hakemi Murat Yücebaşoğlu tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Rakibinin on kişi kalmasıyla tamamen rahatlayan Sitespor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Karşılaşmada son bölümlere Sitespor’un üstünlüğü ile girildi. Son bölümlerde Sitespor kontrollü bir oyun sergilerken Şarköyspor geliştirdiği ani ataklardan gol aradı. 88.dakikada Şarköyspor’da İbrahim ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

 

DÜŞME HATTINDAN ÇIKTI

 

Karşılaşmanın son dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, dokuz kişi mücadele eden Şarköyspor bulduğu golle ümitlendi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Tarkan mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda  her iki ekibin de geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma Sitespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Sitespor bu galibiyet ile puanını 12’ye çıkartarak düşme hattından uzaklaşırken, Şarköyspor ise 11 puanda kaldı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10