Manisa’dan gelen haber umutları yeniden yeşertti

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, hafta sonu lider Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımına konuk oldu. Zorlu geçen karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılan t

5.03.2012 19:36:00 0
Manisa’dan gelen haber umutları yeniden yeşertti

Hafta sonu İzmir’de oynanan 20. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, lider Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımına 3-1 mağlup oldu. Karşıyaka karşısında alınan mağlubiyetle asılan yüzler, Manisa’dan gelen haberle tekrar gülmeye başladı. Temsilcimizin ilk dört yolundaki ezeli rakibi Salihli kendi sahasında Şişli’ye 3-0 yenilince avantaj tekrar Sultanların eline geçti.

 

İLK SETİ KAYBETTİK

 

İzmir deplasmanına tam kadro giden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı karşısında maça önde başlayan taraf oldu. Temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın ilk setinde 5-2 öne geçti. 5-2 den sonra hiç sayı alamayan temsilcimiz karşısında Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı üst üste altı sayı alarak birinci teknik molaya 8-5 önde girmeyi başardı. Birinci teknik molanın ardından Maral ve Duygu ile sayılar bulmaya devam eden temsilcimiz skoru 9-8’e getirdi. Çabuk toparlanan Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı bloklarda etkili oldu. Karşılaşmanın ikinci teknik molasına da ev sahibi ekip Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı 16-10 önde girdi. Seyirci avantajını iyi değerlendiren ev sahibi ekip Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı bu dakikalarda oyun üstünlüğünü tamamen eline aldı. Karşılamanın yirmili sayılarına yedi sayı farkla geride giren temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, ilk seti de 25-17 kaybetti.

 

TEMSİLCİMİZ BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Karşılaşmanın ikinci setine ev sahibi ekip Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı önde başladı. Trach ile üst üste sayılar bulan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı 3-1 öne geçti. Bir doksanlık Dilara ile etkili hücüm yapan Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımına temsilcimiz Duygu ile karşılık verdi. Büyük çekişmeye sahne olan ikinci setin birinci teknik molasına karşılıklı sayılarla ev sahibi ekip 8-6 önde girdi. Bahar ile sayılar bulmaya devam eden Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. İkinci teknik molanın ardından toparlanan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Maral ile üst üste sayılar bulmaya devam etti. 16-13’ten skoru 16-18 lehine çeviren temsilcimiz tekrar 19-18 geri düşünce antrenör Tayfun Pişiren mola aldı. Molanın ardından toparlanan temsilcimiz karşılaşmanın son sayılarında 22-21 öne geçince Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı antrenörü de mola aldı. İkinci molanın ardından Filiz ile üst üste üç sayı bulan temsilcimiz karşılaşmanın ikinci setini 25-23 kazanarak setlerde durumu 1-1 yaptı.

 

KARŞIYAKA TEKRAR ÖNE GEÇTİ

 

Temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı üçüncü sette gerçek oyununu sahaya yansıtamadı. Üçüncü sete geride başlayan temsilcimiz defansta hatalar yapmaya devam etti. Üçüncü setin başından sonuna kadar öne geçemeyen temsilcimiz yirmili sayılara altı sayı farkla geride girdi. Filiz, Maral ve Duygu ile sayılar bulan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı etkili servislerle baskı kurmaya çalıştı. Riskli servislerde etkili olamayan temsilcimiz karşılaşmanın üçüncü setinde istediğini elde edemedi. Üst üste sayılar bulan ev sahibi ekip Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın üçüncü setini 25-18 önde tamamlayarak setlerde skoru 2-1 yaptı.

 

MANİSA’DAN GELEN HABER UMUTLARI YENİDEN YEŞERTTİ

 

Üçüncü setten sonra üstünlüğü tekrar Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımına kaptıran temsilcimiz psikolojik olarak oyundan düştü. Karşılaşmanın dördüncü setinde birinci teknik molaya beş sayı geride giren temsilcimiz, Maral, Nihal, Filiz, Duygu ve Trach ile sayılar bulurken ikinci teknik molaya girdiğinde farkı üçe indirdi. İkinci teknik molanın ardından yine Maral ve Filiz’le sayılar bulan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı skoru 17-16’ya getirince ev sahibi ekip Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı mola aldı. Molanın ardından Maral ile iki sayı daha bulan temsilcimiz skora dengeyi getirdi. (18-18)  Karşılaşmanın dördüncü setinde büyük mücadele örneği gösteren temsilcimiz yirmili sayılara girdikten sonra tekrar duruldu. Ev sahibi ekibin üst üste sayılar bulmasına engel olamayan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın dördüncü setini de 25-20 kaybederek İzmir’den mağlubiyetle ayrıldı. Birinci lig için guruplara gitme hayalini kaybettiğini düşünen temsilcimizde moraller en alt seviyedeyken, Manisa’dan gelen haberle umutlar yeniden yeşerdi. Temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımının ilk dört yolundaki ezeli rakibi Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı kendi sahasında Şişlispor Bayan Voleybol Takımına 3-0 mağlup olması asılan yüzleri tekrar güldürdü. Ligde 41 puanla dördüncü sırada olan temsilcimiz rakibinin de puan kaybetmesi ile tekrar dördüncü sıradaki yerini korudu.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10