Öğrencilere çevre eğitimi

Tekirdağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilköğretim sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik çevre eğitimlerini sürdürürken, önceki gün de Fevzi Çakmak İlköğretim Okul

Çerkezköy 5.03.2012 19:39:00 0
Öğrencilere çevre eğitimi

Tekirdağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilköğretim sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik çevre eğitimlerini sürdürürken, önceki gün de Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerine çevre konusunda eğitim verildi.

 

ATIK TİP TOPLAMA POŞETİ HEDİYE EDİLDİ

 

Eğitim kapsamında, öğrencilere  “katı atıkların karışık toplanmasının zararları, ayrı toplanması gereken atıkların neler olduğu, bu atıkların geri dönüşümünün ya da bertarafının nasıl yapıldığı, günlük hayatta oluşan ambalaj atıkları, atık piller, atık elektrikli-elektronik ekipmanlar ve bitkisel atık yağların ayrı toplama prensipleri ve hangi durumlarda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile irtibata geçilmesi gerektiği” konularında bilgiler verildi. Eğitimin ardından öğrencilere üzerinde iletişim bilgileri ve atıklar hakkında bilgi veren çeşitli broşürler ile atık pil toplama poşeti hediye edildi. İlköğretim öğrencilerine yönelik çevre eğitimleri belirli bir program doğrultusunda devam edeceği belirtildi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10