“Art niyetleri yoksa partimize bekliyorum”

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, MHP’yi Çerkezköy’de yerel ve genel seçimlere götürecek kadronun kurulduğunu belirterek “Genç arkadaşları bu kadroya bekliyorum” dedi. Kongredeki diğ

Çerkezköy 5.03.2012 20:01:00 0
“Art niyetleri yoksa partimize bekliyorum”
Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, partili herkesi ilçe teşkilatına üye olmaya çağırdı.
“YÖNETİME ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR ALDIK”
Dün saat 15.30’da ilçe teşkilatında açıklama yapan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, MHP’nin Tekirdağ’daki ilçe kongrelerinin tamamlandığını söyledi. Seçimin ardından MHP delegelerinin tek hedefe odaklanmaları gerektiğini ifade eden Ordu “Seçim öncesi herkes 26 Şubat saat 17.00’ye kadar konuştu. Bu süreçten itibaren herkesin 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere odaklanması gerekiyor. Bizim şuanda kurmuş olduğumuz teşkilatta yer almış çok değerli arkadaşlarımız var. İleride Çerkezköy’de oturan halkımızın bu arkadaşlardan büyük hizmetler alacaklarını umuyorum. Bu arkadaşlar, insanlarımıza hizmet yapmak inancı ile teşkilatın yönetimde yer aldılar. Yakın zaman içinde kamuoyumuz bu arkadaşlarımızı çok yakından tanıyacaklardır” dedi.
“GENÇLERE BÜYÜK GÖREV VERDİK”
Yeni yönetimde gençlere büyük görev verdiklerini ifade eden Ordu “Seçim öncesinde 10’a yakın genç arkadaşımızı yönetime davet ettik. Fakat seçimde üç tane listenin çıkması ve arkadaşların yeni dönemleri olması nedeniyle bu arkadaşlar çekimser kaldılar. Kongre sürece bitti. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2014 yerel seçimler ve gelecek seçim kadrosu kuruldu. Bu kadroda yer almaları için bu genç arkadaşları partiye davet ediyorum. Bu arkadaşlar hem topluma hizmet verecekler hem de bu siyaseti tam olarak öğrenecekler. Yanımızda tecrübe ve bilgi birikimi edinerek ileride siyaseti tam manası ile yapacaklarına inanıyorum” dedi.
“PARTİMİZE ÜYE OLMAZLARSA ART NİYETLİ DÜŞÜNECEĞİZ”
Partide görev alanların bir bedeli ödemeyi kabul ederek MHP’de siyaset yaptıklarını ifade eden Ordu “Seçim boyunca partimizin üyesi olmayan fakat MHP’nin ilçe seçimine katkıda bulunmak için çıkan diğer aday listelerine teşekkür ediyorum. Bu arkadaşların partimize gelip teşkilatımıza üye olmalarını istiyorum. Eğer rantçı değiller ise ve başka art niyetleri yoksa ilçemize faydalı olabilecek kişilerse bu arkadaşları partimize çağırıyorum. Aksi takdirde kurulacak olan komisyon tarafından bu arkadaşların işyeri ziyaret ederek partimize katılmaları için üye olmalarını taaddüt edeceğiz. MHP’nin içine fitne tohumları katmak için bu çalışmaya katıldılarsa, MHP’ye giren arkadaşlar ne bedel ödüyorlarsa bu arkadaşlar da ödeyecek. Partimize üye olmayan kişiler parti içine fitne tohumu ekmek için böyle çalışma içerisine girerlerse ve partimize üye olma çağrımıza katılmazlarsa onlar hakkında art niyetli düşüneceğiz” dedi. 

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10