‘Bizi 2.Lig’de son kez göreceksiniz’

Sultanların İzmir’de gözlerinden akan üzüntü yaşları, yolda Manisa’dan gelen haberle sevinç yaşlarına döndü. Takımın Karşıyaka karşısında sakat sakat oynayarak ellerinden geleni yaptık

6.03.2012 19:59:00 0
‘Bizi 2.Lig’de son kez göreceksiniz’
Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasının ardından yaşanan süreci Antrenör Tayfun Pişiren değerlendirdi.
“KÜFÜR VE HAKARETLE KARŞILANDIK”
Karşıyaka karşısında ellerindeki mevcut kadroyla sakat sakat oynadıklarını ve çok iyi mücadele ettiklerini belirten Antrenör Tayfun Pişiren, “Elimizden geleni yaptık ama Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı karşısında kaybettiğimiz her sayının bizi birinci ligden uzaklaştırdığını düşündük. Bu stres altında istediğimiz sonucu alamadık. Bize burada da ağıza alınmayacak küfürlerle hakaretlerle karşıladılar. Biz kendi sahamızdaki her takımı çiçeklerle karşıladık. Bu yüzden avantajın tekrar elimize geçmesini Allah’ın bize bir lütfu olarak görüyoruz ve hak ettiğimizi düşünüyoruz” dedi.
‘ALLAH DOĞRUNUN YANINDADIR DEDİK’
Ligin en önemli takımlarıyla ikinci yarıda dışarıda oynamak zorunda kaldıklarını belirten Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Tayfun Pişiren, “Bu önemli karşılaşmaların dördünü de kaybettik. Kendi sahamızda Çanakkale dışındaki bütün takımları yenmiştik. Fakat ara transferlerde rakiplerimiz iyi transferler yaptı ve bizde yoğun sakatlıklar oldu. Bu karşılaşmalar ara transferden önce yapılsaydı biz hepsini yenerdik” dedi. “Bugün burada Salihli Belediyespor yenseydi şansımız kalmayacaktı ve doğal olarak daha farklı konuşacaktık” diyen Pişiren, “İzmir’de maça Allah doğrunun yanındadır diyerek çıktık. Rakiplerimizin birinin yada ikisinin puan kaybedeceğini düşünüyorduk. Çünkü biz İlçemize gelen takımları çiçeklerle karşılarken, her gittiğimiz deplasmanda çok üzücü durumlarla karşılaştık. Bir bayana söylenmeyecek küfürler edildi. Bu yüzden biz davranışlarımızın nedeni ile Allah tarafından ödüllendirildiğimizi düşünüyoruz” dedi.
‘BİZ ONUNCUYA YENİLDİK, ONLAR ALTINCIYA’
Ellerine geçen son avantajı takım olarak değerlendirmek istediklerini belirten Pişiren, “Kalan iki maçımızda beş puan almamız halinde gruplara gitmemiz kesinleşecek” dedi. Salihli Belediyespor’un, Şişlispor’a 3-0 mağlup olmasını herkes için olduğu gibi kendileri açısından da sürpriz olarak nitelendiren Pişiren “Biz ekip olarak finali hak ettiğimizi düşünüyoruz. Allah yardım etti. Herhangi bir takımın sayesinde biz yarı finallere gitmek istemiyoruz. Son iki maçımızı alarak bileğimizin hakkıyla gitmek istiyoruz. Biz nasıl ligin onuncu takımına yenildiysek onlarında ligin altıncı takımına yenilmeleri normal” dedi.
‘OYUNCULARIMI KUTLUYORUM’
Nihal, Duygu, Filiz, Dilek ve Trach olmak üzere beş sakat oyuncu ile Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı karşısında mücadele ettiklerini belirten Pişiren, “Oyuncularımın sakat sakat özverili oynaması beni çok mutlu etti. Serpil ve Mine uzun süre oynamamalarına rağmen bu karşılaşmada üzerlerine düşen görevi yaptılar. Sadece dediğim gibi o kadar güçlü takım karşısında kaybettiğimiz her sayının bizi birinci ligden uzaklaştırdığını düşündüğümüz için stres altında oynadık ve bu yüzden kaybettik” dedi.
‘BÜTÜN TARAFTARI ALTINOLUK MAÇINA BEKLİYORUZ’
Takım olarak ellerine geçen bu fırsatı bir daha kaybetmek istemediklerini belirten Pişiren, “Yarı final ve final fikrini aklımızdan geçirmeden bütün konsantrasyonumuzu Altınoluk Belediyespor ve Şişlispor maçına vereceğiz. Birinci lig kapısını aralamak istiyoruz. Büyük ihtimalle Filiz bu hafta oynamayacak. Sakat oyuncularımızın hepsinin tedavisini bu hafta içinde başlatacağız. Diğer oyuncularımla Altınoluk Belediyespor maçını lehimize çevirmeye çalışacağız” dedi. Kalan karşılaşmalara birinci lig havasında çıkacaklarını belirten Pişiren, “Çerkezköy halkını bu hafta çok kalabalık bir şekilde yanımızda görmek istiyoruz. Onların büyük desteği ile takım olarak yeniden havaya gireceğiz. Bana göre Çerkezköy halkı bu takımı son kez ikinci ligde izleyecek. Bizi artık kimse tutamaz” dedi.
Haber / Sedat KARDEŞ

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10