“Kalan dört haftada ilk ikiyi zora soktuk”

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. F.Karagümrükspor karşılaşmasının ardından Teknik direktör Selami Tarhan’ın istifa ettiğini belirte

6.03.2012 20:02:00 0
“Kalan dört haftada ilk ikiyi zora soktuk”
Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün saat 20.00’da kulüp binasında basın açıklaması yaptı.
‘KARAGÜMRÜKSPOR’A BAŞARILAR DİLİYORUZ’
Vitraspor karşısında alınan galibiyetin ardından hafta sonu lider Karagümrükspor ile olmak ya da olmamak mücadelesine çıktıklarını ifade eden Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, “Bizim için var olma mücadelesiydi. Mutlak üç puana ihtiyacımız vardı. Ne yazık ki takım olarak çok kötü oynayarak evimizde rakibimize yenildik” dedi. Beşyüzevlerspor karşısındaki kötü oyunu bu hafta da sürdürdüklerini ifade eden Korkmaz, “Üçüncü lig yolunda derin bir yara aldık. Her ne kadar matematiksel olarak iddiamız devam etse de kalan dört maçta ilk ikiyi zora soktuk. Karagümrükspor gerek ilk maçın rövanşını almak gerekse ligi birinci bitirmek için elinden geleni yaptı. Nitekim de iyi oynayan taraf oldu ve üç puanı aldı. Kendilerini tebrik ediyoruz ve üçüncü lig yolunda başarılar diliyoruz” dedi.
ARTIK HEDEF ÇORLU
Hafta sonu oynanan karşılaşmada takımı yalnız bırakmayıp desteklemeye gelen bütün taraftarlara teşekkür ettiğini belirten Korkmaz, “Çerkezköy halkını üzdüğümüz için kendilerinden takım adına özür diliyorum. Geçen toplantıda belirttiğim gibi yönetim olarak takımlarımız için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı biliyoruz. Bu bir yarıştır, yenmekte var yenilmekte. Noktalanmamış da olsa geldiğimiz nokta futbol olarak başarısız olduğumuzu gösteriyor. Yönetim olarak takıma hiçbir eksiklik yaşatmadık. Bu konuda gayet rahatız” dedi. Hafta sonu Akyazıspor deplasmanı hazırlıklarına başladıklarını belirten Korkmaz, “Kalan maçlarımızın hepsini alarak ligi bölgesel olarak yarıştığımız Çorlu’nun üzerinde bitirmek istiyoruz. Buda bizim için önemli bir konu. Çorlu ile aramızda iki puan fark var. İnşallah dört maçı da kayıpsız atlatarak böyle bir tehlikeye yol açmak istemiyoruz” dedi.
 SELAMİ HOCA İSTİFA ETTİ
Karagümrükspor maçından sonra teknik direktör Selami Taran ve ekibinin yönetim kuruluna istifa dilekçesi sunduklarını belirten Korkmaz, “Son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonucu kendilerini yetersiz gördükleri için istifa ettiklerini söylediler. Kalan dört hafta takımımızı geçen seneki genel menejer Ergün Uncuoğullarından yönetecek. İnşallah daha kötü bir aksilik yaşayıp kötü sonuçlar almayız. Artık ligi en iyi bir şekilde bitirmeye çalışacağız” dedi.
VOLEYBOLDA ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIK
Voleybolda son haftalarda beklenmedik kötü sonuçlar aldıklarını ifade eden Korkmaz, “Salihli Belediyespor ve Karşıyaka yenilgileri bizleri derinden yaraladı. Voleybolda çok şanssızlıklar yaşadık. Büyük umutlarla Dilek Bataray’ı transfer ettik. Sakat olduğu için iki aydır tedavi süreci gördü. Buda bizim planlarımızı alt üst etti. Ona güvenerek Deniz’i Kocaeli Büyükşehir Belediyespor’a  verdik. Son Karşıyaka maçından önce Filiz kas spazmı rahatsızlığı geçirdi. Karşıyaka maçı öncesi Duygu antrenmanlarda topuğunu incitti. Üç sakatla Karşıyaka maçına çıktık” dedi. Sakatlıkların yanı sıra Karşıyaka’daki atmosferinde farklı olduğunu belirten Korkmaz, “Bizim burada çiçeklerle karşıladığımız takımlar bizi aynı şekilde karşılamıyorlar. Sarıyer gibi onlarda küfür ve hakaretlerle takımımızı karşıladılar. Takımımızın başındaki yöneticimize, teknik ekibe ve sporcularımıza hakaretler yapılmış. Yaptıklarından ötürü kendilerini nefretle kınıyorum. İnşallah Çerkezköy’de bir daha onlarla maçımız olur. Bizler gereken misafirperverliği onlara gösteririz. Biz hep gül attıkça taş olarak geri döndü. Buda bizi gerçekten çok üzdü” dedi. 
YENİDEN HAVAYA GİRMEK İÇİN HERKEZ MAÇA
Karşıyaka mağlubiyetinin ardından grupların bizim için zora gireceğini düşündüklerini, ancak Salihli’den gelen müjdeli haberle mutlu olduklarını ifade eden Korkmaz, “Yalnız Şişli Salihli maçında sürpriz sonuçlar çıktı. Şişli deplasmanda Salihli Belediyespor’u 3-0 yenince bizimde birinci lig yolundaki iddiamız devam etmeye başladı. Büyük ölçüde inşallah gruplara gideceğiz. Salihli Belediyespor’u mağlup eden yenen Şişlispor son maçta bizimle kendi evinde oynayacak. O maç bizim için büyük öneme sahip oluyor. Gruplara giderek inşallah gülen taraf olacağız” dedi. Cumartesi saat 14.00’da Altınoluk ile Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya geleceklerini belirten Korkmaz, “Voleyboldaki birinci lig umutlarımız hala devam ediyor. Cumartesi günü bütün sporseverlerimizi bu maça davet ediyoruz. Takımın yeniden havaya girmesi için desteklerinize ihtiyacımız var” dedi.
‘TAKIMIMI ALKIŞLAMAMA BİLE İZİN VERMEDİLER’
Beklenmedik bir şekilde tüm Karşıyaka taraftarlarının ve yöneticilerinin pislik yapmak için karşılaşmada organize olduklarını belirten Voleybol Şube Sorumlusu Hüseyin Boz, “Yönetim olarak iyi ağırladığımızı sizler gördünüz. Ama bana orda takımımı alkışlamayı bile çok gördüler. Efendi görünümlü cahil kişiler tehdit içerikli ifadeler kullanarak indir elini dediler. İnanın saha içinde baktığınız yerden reklam tabelasının içine insan koymuşlar. Servis atan kızlarımıza taciz ve küfür ederek maçı almaya çalıştılar.Baş altı pehlivanı gibi dolaşan insanları karşılaşma boyunca çok gördüm. Bir tek İzmir Emniyetine teşekkür ediyorum. Bize sahip çıktılar. Aldılar uğurladılar. Ama Karşıyaka yöneticilerine ve seyircilerine bizi playoff dan uzaklaştırdıkları için sevinen taraflara yine Çerkezköy’de yaptığımız efendiliği onları  playoffta  yenerek göstereceğiz” dedi. 

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10