“Geçmişte kaybettik, geleceği kazanalım”

İstanbul Ordulular Platformu Başkanı Şener Yediyıldız dün saat 15.00’da Kızılpınar’a gelerek Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ile görüştü.

Çerkezköy 6.03.2012 20:08:00 0
“Geçmişte kaybettik, geleceği kazanalım”

İstanbul Ordulular Platformu Başkanı Şener Yediyıldız dün saat 15.00’da Kızılpınar’a gelerek Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ile görüştü.

 

KALKINMA, BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇER

 

Kızılpınar Beleidye Başkanı Faruk Korkmaz Yediyıldız’ı Trakyum Restaurant’ta ağırladı. Yemekte konuşan İstanbul Ordulular Platformu Başkanı Şener Yediyıldız, Ordu’lu Meclis üyesi İbrahim Eren’in İstanbul-Çerkezköy sevgi köprüsünün inşa edilmesinde önemli bir rolü olduğunu belirterek “Türkiye’nin kalkınması ve ilerlemesi, insanların birlik ve beraberliğinden geçer” dedi.

 

DOSTLARIMIZI ZİYARET EDİYORUZ

 

Geçmişte yapılan kavgalar yüzünden ülkenin hep kaybettiğini söyleyen Şener Yediyıldız, bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içinde geleceğin kazanılması için çaba sarf etmek gerektiğini belirtti. İstanbul ve Trakya Bölgesi’ndeki tüm dostları ziyaret ettiklerini söyleyen Şener Yediyıldız, “Bu dostlarımızdan biri de Faruk Korkmaz’dır. Türkiye Coğrafyası’nın birlik ve beraberliği açısından güzel bir tablo oluşturduk. Hep birlikte ülkenin selameti için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz” diye konuştu.

 

DERNEKÇİLİK BUDUR

 

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da Kızılpınar’da Orduluların sayısının fazla olduğunu belirterek, “Bu zamana dek Ordulu hemşerilerimizden yana hiçbir sıkıntı yaşamadık. Orduluların, ‘Sevgi Şenliği’nde bir araya gelerek kaynaştıklarına, hasret giderdiklerine şahit oldum. Dernekçilik budur. Kendi kültürünü başka yerlerde de yaşatabilmektir” dedi. Yemeğe Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eren ve AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit de katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ  
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10