Şarköyspor hakeme ateş püskürdü

Tekirdağ Süper Amatör liginde düşme potasında bulunan iki takımın mücadelesinden Çerkezköy Sitespor, 3 puanla ayrılarak yarışta kendine büyük bir avantaj sağlarken Şarköyspor Kulübü Başkan

Çerkezköy 6.03.2012 20:47:00 0
Şarköyspor hakeme ateş püskürdü

 Maçın bitiminde hakem kararlarına isyan eden Adalıoğlu, ” Sitespor’a değil,hakeme ve yanlış kararlarına yenildik.” dedi. Adalıoğlu; Maç 1-0 aleyhlerine  iken yine de baskın oynayan tarafın kendileri olduğunu  belirterek ” Maçın hakemi, Sercan ve Tolga’yı oyundan attı. Bu durum Sitespor’u kamçıladı ve üzerimize gelerek 1 gol daha attılar. Maç 2-0 olunca takımımız daha iyi futbol oynamaya başladı ve hırslandılar fakat istediğimiz golleri atamadık 1 gol atmamıza rağmen sahadan 2-1 yenik ayrılmak zorunda kaldık.” diye konuştu.

 Bundan sonra Anadolu Lisesi ve Malkaraspor ile sahalarında , Çorluspor ve Çorlu Sanayispor ile deplasmanda oynayacaklarını da ifade eden Adalıoğlu şöyle konuştu:” Şu an 11 puanımız var. Düşme potasının üstündeyiz. Malkaraspor ile oynayacağımız maçın Tekirdağ’a aldırmak istiyoruz.Ligde kalacağımızdan tüm taraftarlarımız emin olsunlar.Bize desteklerine devam etsinler” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10